Innovative World – Podne obloge za poslovne prostore

Savremeni trendovi u organizaciji poslovnih prostora idu u korak sa povećanom potrebom za komunikacijom među zaposlenima, koji se na taj način osećaju kao integralni deo kompanije, ostavljajući iza sebe zastareli koncept izolovanog pojedinaca u kancelarijama čije dimenzije ne prelaze jednocifreni broj kvadrata.

Sada se teži poslovnom prostoru koji je otvoren, dinamičan, no svakako prostor sa dobrom organizacijom koja podrazumeva kako jasno isprofilisane pozicije radnih mesta, tako i vizuelno odvojene delove koji su predviđeni za sastanke, neformalni razgovor, predah i sigurno neku novu poslovnu ideju.

Takođe, kako je u današnje vreme velika konkurencija među kompanijama koje pružaju iste ili slične usluge i proizvode, neophodno je pored jasne i efikasne biznis strategije koja će vas učiniti prepoznatljivim, i vizuelno definisati identitet kompanije,a samim tim i poslovnog prostora, koji je nekada i presudan u pridobijanju klijenata i novih poslovnih partnera.

Innovative World - inovativni podovi
Innovative World – inovativni podovi

U opremanju poslovnih prostora, prvi, pa mozda čak i najbitniji korak jeste odabir kvalitetne i dugotrajne podne obloge koja je otporna na abraziju, vodu , mehaničke udarce, koja se lako održava , a koja je pri tom vizuelno privlačna.

U našem asortimanu podnih obloga koje su predviđene za upotrebu u poslovnim prostorima dominiraju višeslojne podne obloge, predviđene za jednostavnu i brzu montažu, a sačinjene su od plute gustine preko 600 kg/m³ kao termo i zvučnog izolatora, vodootpornog HDF-a kao strukturalnog sloja, dok se kao gazišni sloj pojavljuju pluta, kamen, drvo, sintetička vlakna, koža i drugi materijali..

Podne obloge od kože i kamena su pravi izbor za prostore koji na prvom mestu žele da ostave utisak uspeha i luksuza.

Podna oboga sa gazišnim slojem od drveta je namenjena onima koji bez kompromisa žele prirodne materijale vrhunskih tehničkih karakteristika, koje odolevaju i najfrekfentnijoj upotrebi. Naime, ova podna obloga poseduje sertifikat klase 33 , što je svrstava u podne obloge predviđene za izuzetno frekfentnu upotrebu.

Istom klasom okarakterisane su i podne obloge od plute, betona i sintetičkih vlakana, a svaka sa sobom nosi specificnosti vezane za konkretni materijal.

Innovative World - podovi u poslovnim objektima
Innovative World – podovi u poslovnim objektima

Podne obloge od plute, odličnih termo i zvučnih karakteristika (izolacija zvuka od 20 db, debljina podne obloge je 11mm) nudi gotovo beskonačne dekore koji ne blede pod UV zracima, zahvaljujući tehnologiji štampe koja se primenjuje na ovom materijalu.

Smesa minerala i sintetičkih smola je upotrebljena za dobijanje podne obloge koja je vizuelno i taktilno identična betonu, a pri tom je zanemarljive mase u odnosu na beton, i jednostavne montaže uniclick patentom.

Podna obloga od upredenih sintetičkih vlakana iako na prvi pogled – usled izražene upredene teksture – izgleda zahtevno za održavanje zapravo se jednostavno čisti, jer su niti zavarene jedna za drugu, te prljavština i voda ne prolaze u dublje slojeve.

Zaključak je da koju god podnu oblogu odaberete nećete pogrešiti, jer je kod njih kvalitet nešto što se podrazumeva. Jedino što treba da vas vodi u odabiru jeste naklonost određenom materijalu i dizajnu podne površine, što samu kupovinu čini opuštenom i zabavnom.

www.innovative.rsInnovative World
Kablarska 5, 11000 Beograd
T. +381 11 40 71 758
M. +381 63 838 55 86
E. info@innovative.rs
W. www.innovative.rs