Postavite pod koji odoleva uticajima, SNAŽAN POD!

Metalpoks d.o.o. Užice – firma koja u svom proizvodnom programu ima ugradnju epoksidnih industrijskih podova. I TO RADIMO ZAISTA KVALITETNO i koristeći najsavremenije materijale vodećih evropskih proizvođača.

Snaga je kvalitet materijala

Jedan od najjačih aduta industrijskih podova morala bi biti monolitnost, odnosno aplikacija bez fugni, tranzitnih spojeva između površina i bez zidnih lajsni. Industrijski podovi ispunjavaju najviše sanitarne standarde, zbog čega su odličan izbor za prehrambenu industriju, farmaciju, industriju medicinskih sredstava i opreme, a kao dobri elektroprovodnici pravo rešenje za kompjuterske sobe, operacione sale, kabinete rentgen i skener dijagnostike.

Dobar industrijski pod je onaj koji trpi konstantnu intenzivnu eksploataciju na što duži vremenski period; može da izdrži često ogromnu težinu mašina, vozila i opreme bez pojave ulegnuća i pukotina; otporan je na što veći broj jakih sirovinskih i dezinfekcionih hemikalija i suštinski nije važno kako izgleda.

Industrijski podovi su sa novim trendovima i tendencijama u arhitekturi i dizajnu postali izuzetno privlačni kao podne površine koje se više ne koriste samo striktno u oblasti industrije, već su prisutne i u poslovnim i stambenim objektima. To se najjasnije vidi na osnovu obogaćivanja ponude boja. Uvođenjem novih boja ostavlja se daleko više prostora dekoraterima da se odluče za industrijske podne obloge zbog njihove otpornosti i dugotrajnosti, a da ih istovremeno lako uklope u estetiku prostora.

978-logo-71-METALPOKS-01

METAL POKS d.o.o. UŽICE
ul. Dimitrija Tucovića 95, 31 000 Užice, Srbija
tel.: + 381 31 513 634 • mob: +381 64 30 77 063
mladenovic@metalpoks.rs • www.metalpoks.rs