Kompozitni deking materijali

Bilo da je opuštanje na kraju dugog dana, zabava prijatelja i porodice, kompozitni materijali drvene platforme kreiraju prelepo okruženje na otvorenom, koje poziva na zabavu i užitak.

Inspirisani prirodom, ojačani tehnologijom, kompozitni materijali drvene platforme izrađeni su tako da su u mogućnosti da izdrže elemente i odolevaju vremenu koje nailazi. Prirodna lepota, stilsko rešenje i fantastična završnica, predstavljaju širok spektar pogleda koji će vam se svideti.

Jednostavni su za instalaciju, sa skrivenim čičak trakama, tako da ne ostavljaju vidljive linije i bez prethodnog rešenja.

Ružino drvo

Ružino drvo je popularan izbor sa bojom u rasponu od srednje narandžaste do crvenkaste i tamnije braon; ponekad sa tamnijim crnim prugama. Ovaj kompozitni materijal je tanane građe, i varira od ravne do nepravilne površine teksture.

Siva breza

Siva breza je moderan izbor kompozitnog materijala koji se može razlikovali po boji, sivkastoj ili maslinasto – braon, ponekad sa pramenovima plave, ljubičaste ili sa crnim prugama. Ona je tanke građe.

Ipe

Ipe se nalazi u Južnoj Americi i nekim delovima Centralne Amerike. Boja može da varira od žućkaste nijanse maslinaste – braon do crnkasto – braon, ponekad sa kontrastom tamnije braon ili crnih pruga.

Kompozitni materijal od kestenovog drveta

Kesten se razlikuje u boji, varira od srednje do tamnije braon, ponekad protkane zelenkastim sivim i crnim prugama. Kesten je srednje građe.