Keramika Keramičke pločice kao dugoročna investicija

Keramičke pločice kao dugoročna investicija

Keramika Kanjiža d.o.o. serija pločica Parette
Keramika Kanjiža d.o.o. serija pločica Parette

Izbor materijala pri opremanju prostora je veoma važan proces i podrazumeva veliku odgovornost, a jedno od glavnih pitanja je koji materijal koristiti. U grupi građevinski materijala, najznačajnije mesto zauzimaju upravo keramičke pločice. 

Koji materijal odabrati – pitanje je sad?

Keramičke pločice su najotpornija podloga na bakterije, alergene, vlagu i buđ, dok istovremeno, čuvaju i emituju toplotu. Zato, u novijoj građevinskoj industriji i dizajnu enterijera, zauzimaju vodeće mesto, bilo da je u pitanju opremanje kuhinje i kupatila, hodnika, dnevne ili spavaće sobe. 

Kako izabrati keramičke pločice vrhunskog kvaliteta?

Opremanje i renoviranje prostora je dugoročna investicija zbog čega kvalitet treba da bude na prvom mestu, čak i ako to podrazumeva odabir pločica malo višeg cenovnog ranga. Važno je raspitati se o njihovom poreklu, a najvažnije je dobiti informaciju o atestima i sertifikatima. Pločice treba da imaju ateste kvaliteta države Srbije – jer to znači da su zadovoljili niz visokih standarda. Ispunjavajući domaće, pločice automatski zadovoljavaju i evropski standard EN 14411, a o vrhunskom kvalitetu dodatno vam govore i sertifikati prestižnih stranih instituta za keramičke pločice. 

Dizajn kao kruna kvaliteta

Svet keramike je postao nalik svetu mode, trendovi se smenjuju a keramičle pločice danas dizajniraju i prestižni dizajneri, upravo zbog njihove raznovrsne, namenske primene. Keramičke pločice pružaju osećaj luksuza, kvaliteta i raskoši. Dobro je kada se asortiman pločica razvija u pravcu proizvodnje serija – isti dekor zidnih i podnih pločica, sa odgovarajućim dekorativnim elementima. Ovo omogućava kupcima da u okviru jedne serije, odaberu potpuno različite koncepte, u zavisnosti od ličnog ukusa.

Keramika Kanjiža d.o.o. serija pločica Neox
Keramika Kanjiža d.o.o. serija pločica Neox

Keramika Kanjiža – pravi izbor!

Zadati kriterijumi su visoki, ali ne i nedostižni. Ispunjava ih jedan od najstarijih domaćih proizvođača – Keramika Kanjiža koja već 35 godina predstavlja sinonim za kvalitet keramičkih pločica. Koristeći najbolje italijansku tehnologiju i materijale, proizvodi Keramike Kanjiža su svetskog kvaliteta. Sve serije pločica imaju odgovarajuće ateste države Srbije, proizvedene po evropskim standardima a najveće priznanje je sertifikat o testiranom kvalitetu jednog od najprestižnijih centara na svetu – Centro Ceramico iz Bolonje. Osim kvaliteta, ova vodeća domaća kompanija ima i izuzetan dizajn, razvijajući serije i dekore za različite ukuse i potrebe. Zato su pločice Kreamike Kanjiža pravi izbor i dugoročna investicija za savršen dom.

 www.keramikakanjiza.com

KERAMIKA KANJIŽA doo
Horgoški put BB, 24420 Kanjiža, Srbija
Tel: +381 (0) 24 874-211
E: kontakt@keramikakanjiza.com
W: www.keramikakanjiza.com
FB: Keramika Kanjiža