Keramičke pločice kao dugoročna investicija

Izbor materijala pri opremanju prostora je veoma važan proces i podrazumeva veliku odgovornost, a jedno od glavnih pitanja je koji materijal koristiti. U grupi građevinski materijala, najznačajnije mesto zauzimaju upravo keramičke pločice. 

Koji materijal odabrati – pitanje je sad?

Keramičke pločice su najotpornija podloga na bakterije, alergene, vlagu i buđ, dok istovremeno, čuvaju i emituju toplotu. Zato, u novijoj građevinskoj industriji i dizajnu enterijera, zauzimaju vodeće mesto, bilo da je u pitanju opremanje kuhinje i kupatila, hodnika, dnevne ili spavaće sobe. 

Kako izabrati keramičke pločice vrhunskog kvaliteta?

Opremanje i renoviranje prostora je dugoročna investicija zbog čega kvalitet treba da bude na prvom mestu, čak i ako to podrazumeva odabir pločica malo višeg cenovnog ranga. Važno je raspitati se o njihovom poreklu, a najvažnije je dobiti informaciju o atestima i sertifikatima. Pločice treba da imaju ateste kvaliteta države Srbije – jer to znači da su zadovoljili niz visokih standarda. Ispunjavajući domaće, pločice automatski zadovoljavaju i evropski standard EN 14411, a o vrhunskom kvalitetu dodatno vam govore i sertifikati prestižnih stranih instituta za keramičke pločice. 

Dizajn kao kruna kvaliteta

Svet keramike je postao nalik svetu mode, trendovi se smenjuju a keramičle pločice danas dizajniraju i prestižni dizajneri, upravo zbog njihove raznovrsne, namenske primene. Keramičke pločice pružaju osećaj luksuza, kvaliteta i raskoši. Dobro je kada se asortiman pločica razvija u pravcu proizvodnje serija – isti dekor zidnih i podnih pločica, sa odgovarajućim dekorativnim elementima. Ovo omogućava kupcima da u okviru jedne serije, odaberu potpuno različite koncepte, u zavisnosti od ličnog ukusa.

Keramika Kanjiža d.o.o. serija pločica Neox
Keramika Kanjiža d.o.o. serija pločica Neox

Keramika Kanjiža – pravi izbor!

Zadati kriterijumi su visoki, ali ne i nedostižni. Ispunjava ih jedan od najstarijih domaćih proizvođača – Keramika Kanjiža koja već 35 godina predstavlja sinonim za kvalitet keramičkih pločica. Koristeći najbolje italijansku tehnologiju i materijale, proizvodi Keramike Kanjiža su svetskog kvaliteta. Sve serije pločica imaju odgovarajuće ateste države Srbije, proizvedene po evropskim standardima a najveće priznanje je sertifikat o testiranom kvalitetu jednog od najprestižnijih centara na svetu – Centro Ceramico iz Bolonje. Osim kvaliteta, ova vodeća domaća kompanija ima i izuzetan dizajn, razvijajući serije i dekore za različite ukuse i potrebe. Zato su pločice Kreamike Kanjiža pravi izbor i dugoročna investicija za savršen dom.

www.keramikakanjiza.com

KERAMIKA KANJIŽA doo
Horgoški put BB, 24420 Kanjiža, Srbija
Tel: +381 (0) 24 874-211
E: kontakt@keramikakanjiza.com
W: www.keramikakanjiza.com
FB: Keramika Kanjiža