Kompanija „Drvoprodex“ sedmu godinu za redom briljirala na Sajmu „Domotex“

Domotex Hannover je jedan od najvažnijih profesionalno organizovanih sajmovima u Nemačkoj, a posvećen je isključivo podnim oblogama. Kao vodeći sajam podnih obloga, DOMOTEX je, i ovog puta, ostvaren top performansama kao pokretač novih poslovnih saradnji, trendova i inovacija. 1615 izlagača i preko 45000 posetilaca uz preko 100 zemalja doputovalo je u Hanover i započelo novu poslovnu sezonu uz DOMOTEX.

Štand Drvoprodex-a, Domotex 2018.

DOMOTEX 2018 je sa entuzijazmom prihvaćen od strane globalne industrije podnih obloga i podopolagača, što je i dokazano rekordnim brojem izlagača i bukiranog prostora (106.000 m2).

Drvoprodex , Domotex 2018.

Urednik časopisa “Podovi”, Predrag Rađen, prisustvovao je ovom prestižnom sajmu, gde je razgovarao i sa izlagačima iz našeg regiona.

Na ovom Sajmu je svoje podne obloge izložila i kompanija “Drvopredex” iz Bosne i Hercegovine čak sedmu godinu za redom, što ne treba da čudi s obzirom da je više od 80 % ukupne proizvodnje upravo predviđeno za izvoz u zemlje Evropske unije.

Kako su nam rekli na štandu pomenutog proizvođača podnih obloga izuzetno su zadovoljni odzivom, brojem kontakata kao i brojem upita koji su dobili na ovom sajmu. S obzirom da je akcenat ove manifestacije stavljen na tzv. poslovne ljude koji se u nekoj formi bave podnim oblogama, ona upravo i doprinosi upoznavanju i saradnji ljudi iz ove sfere građevinskog sektora.

Štand Drvoprodexa na Sajmu podova Domotex

Dakle, „Drvoprodex“ je svojim asortimanom i kvalitetom proizvoda privukao veliku pažnju. Pored raznolikosti već postojećih proizvoda prezentovani su i novi proizvodi. Takođe nove površinske i završne obrade (uljenjem i lakiranjem) su izazvale pozitivne kritike posetioca. Drvoprodex je svoji zalaganjem,edukacijom i tehnološkim razvojem potvrdio saradnju sa već postojećim klijentima, a inovacijama i profesiionalnim pristupom dobio veliki broj novih kontakata sa kojima će ubuduće razvijati saradnju.

www.drvoprodex.com

Karanovac 3 | 78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina | Republika Srpska

T. +387 (0) 51 427 465 | T. +387 (0) 51 427 485
T. +387 (0) 51 426 050 | F. +387 (0) 51 426 051

drvoprodex@blic.net
www.drvoprodex.com

Prethodni tekstEKO-SISTEM d.o.o. fabrika za izradu proizvoda od reciklirane gume
Sledeći tekstDizajniraj svoj prostor ZORKA KERAMIKA pločicama