Parketi i laminati Kompanija „Drvoprodex“ sedmu godinu za redom briljirala na Sajmu „Domotex“

Kompanija „Drvoprodex“ sedmu godinu za redom briljirala na Sajmu „Domotex“

Sajam podnih obloga DOMOTEX 2018, kompanije Drvoprodex

Domotex Hannover je jedan od najvažnijih profesionalno organizovanih sajmovima u Nemačkoj, a posvećen je isključivo podnim oblogama. Kao vodeći sajam podnih obloga, DOMOTEX je, i ovog puta, ostvaren top performansama kao pokretač novih poslovnih saradnji, trendova i inovacija. 1615 izlagača i preko 45000 posetilaca uz preko 100 zemalja doputovalo je u Hanover i započelo novu poslovnu sezonu uz DOMOTEX.

Štand Drvoprodex-a, Domotex 2018.

DOMOTEX 2018 je sa entuzijazmom prihvaćen od strane globalne industrije podnih obloga i podopolagača, što je i dokazano rekordnim brojem izlagača i bukiranog prostora (106.000 m2).

Drvoprodex , Domotex 2018.

Urednik časopisa “Podovi”, Predrag Rađen, prisustvovao je ovom prestižnom sajmu, gde je razgovarao i sa izlagačima iz našeg regiona.

Na ovom Sajmu je svoje podne obloge izložila i kompanija “Drvopredex” iz Bosne i Hercegovine čak sedmu godinu za redom, što ne treba da čudi s obzirom da je više od 80 % ukupne proizvodnje upravo predviđeno za izvoz u zemlje Evropske unije.

Kako su nam rekli na štandu pomenutog proizvođača podnih obloga izuzetno su zadovoljni odzivom, brojem kontakata kao i brojem upita koji su dobili na ovom sajmu. S obzirom da je akcenat ove manifestacije stavljen na tzv. poslovne ljude koji se u nekoj formi bave podnim oblogama, ona upravo i doprinosi upoznavanju i saradnji ljudi iz ove sfere građevinskog sektora.

Štand Drvoprodexa na Sajmu podova Domotex

Dakle, „Drvoprodex“ je svojim asortimanom i kvalitetom proizvoda privukao veliku pažnju. Pored raznolikosti već postojećih proizvoda prezentovani su i novi proizvodi. Takođe nove površinske i završne obrade (uljenjem i lakiranjem) su izazvale pozitivne kritike posetioca. Drvoprodex je svoji zalaganjem,edukacijom i tehnološkim razvojem potvrdio saradnju sa već postojećim klijentima, a inovacijama i profesiionalnim pristupom dobio veliki broj novih kontakata sa kojima će ubuduće razvijati saradnju.

www.drvoprodex.com

Karanovac 3 | 78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina | Republika Srpska

T. +387 (0) 51 427 465 | T. +387 (0) 51 427 485
T. +387 (0) 51 426 050 | F. +387 (0) 51 426 051

drvoprodex@blic.net
www.drvoprodex.com

Prethodni tekstEKO-SISTEM d.o.o. fabrika za izradu proizvoda od reciklirane gume
Sledeći tekstDizajniraj svoj prostor ZORKA KERAMIKA pločicama