Kolekcija Relic i Bora – kada želite prirodu u svom domu!

BALKANIA CERAMICS
Napredak tehnologije i razvoj dizajna

Balkania Ceramics je mlada i dinamična firma koja se bavi veleprodajom keramičkih pločica. Specijalizovani su za srpsko tržište i distribuciju jedinstvenih španskih kolekcija.

Tokom ovih 5 godina na tržištu, stručni tim kompanije Balkania Ceramics se trudio da što bolje upozna svoje klijente i sazna njihove želje i ambicije.

Nakom osluškivanja tržišta, ovi stručnjaci marljivo rade i angažuju se u odabiru kolekcija za sezonu koja dolazi. I ovog puta su, takođe, bili vredni i pažljivo slušali i posmatrali prijatelje sa kojima sarađuju i odlučili da naprave još jedan korak napred. Taj korak jesu njihove nove kolekcije – specifične forme, višenamenske funkcije i jedinstvenog dizajna: RELIC i BORA.

Keramičke pločice Balkania Ceramics
Foto: Balkania Ceramics, Kolekcija: Bora Mix Chevron

Dimenzija ovih pločica je 8×40 cm, a oblik je paralelogram. Ovakva forma omogućava da se polaganjem ovih pločica dobija struktura „riblja kost“, nalik parketu.

Bora i Relic spadaju u grupu podnih granitnih pločica što ukida sva ograničenja ovim kolekcijama i omogućava oblaganje kako unutrašnjeg tako i spoljašnjeg prostora, podova i zidova.

Jedinstven, rustični dizajn sa efektom prirodnog materijala – drveta pruža širok spektar mogućnosti u enterijeru ili eksterijeru gde bi ove pločice mogle igrati i glavnu ulogu, poput barova, dnevnih boravka, udaljenih vikendica, bazena, kupatila, kuhinja…

Sa desetinama novih kompletnih kolekcija pločica, svake godine na zalihama, Balkania Ceramics je u mogućnosti da svojim profesionalnim kupcima širom Srbije isporuči robu za manje od 72 časa.

Balkania Ceramics logo

Balkania Ceramics d.o.o.
Pančevački put 148,
11060 Beograd-Palilula
T. +381 11 332 70 33
www.balkaniaceramics.com