Čistiji vazduh u vašem domu

U prvim danima 2020. godine pojedini gradovi u Srbiji postavili su rekorde na aplikacijama koje mere zagađenost vazduha, a Beograd je tokom zime u nekolikonavrata držao prvo mesto na listi najzagađenijih gradova na svetu. U nameri da napravi korak dalje u preuzimanju mera za očuvanje životne sredine, kompanija Vip je omogućila ljudima da prečiste vazduh u svom prostoru.

Glavni zagađivači – automobili sa neadekvatnim motorima, fosilna goriva u termoelektranama, kao i individualna ložišta, u kombinaciji sa vremenskim uslovima – doprineli su da kvalitet vazduha u pojedinim gradovima u Srbiji nosi oznaku „nezdrav“ i „veoma nezdrav“.

U skladu sa svojim opredeljenjem da podigne svest javnosti o zagađenjuvazduha u zatvorenimprostorijama i doprinese očuvanju životne sredine, Vip je uvrstio u svoju ponudu prečišćivač vazduha Xiaomi Air Purifier 3H, koji će korisnicima omogućiti efikasno filtriranje čistog vazduha u svakom kutku njihovog doma.

Xiaomi Air Purifier 3H će vam pružiti mnogo više od smanjenja štetnih uticaja zagađenosti vazduha, jer utiče na celokupan kvalitet vazduha u prostoriji. Ovaj uređajsmanjuje uzročnike astmatičnih napada, smanjuje nivo ugljen dioksida u prostoriji, uništava neprijatne mirise od cigareta i kućnih ljubimaca, kao ialergene– prašinu, polen grinje, ambroziju, koji su najčešći uzročnici alergija.

Vip veruje da život i stanje prirode zavise od nas samih, i da svako od nas može doprineti stvaranju boljeg i zdravijeg okruženja. U okviru svoje inicijative Ekomotiviši Srbiju, Vip sprovodi različite aktivnosti usmerene na očuvanje životne sredine, vode, vazduha, popularizaciju reciklaže, kojima želi da podstakne javnost, biznis zajednicu, relevatne institucijei lokalne samouprave da uzmu učešće u rešavanju ekoloških pitanja od nacionalnog značaja.

O kompaniji Vip mobile

Vip mobile je najmlađi mobilni operater u Srbiji koji postavlja nove standarde na tržištu telekomunikacija. Zahvaljujući najsavremenijoj mrežnoj infrastrukturi, Vip korisnicima nudi širok raspon usluga iz domena mobilne komunikacije, kao i digitalnih, data i IT rešenja. Vip je u 2019. godini ostvario udeo na tržištu od 25,2% i zapošljava više od 1.400 stručnjaka sa ciljem da pruži najbolje korisničko iskustvo za više od 2,3 miliona korisnika. U 2018. godini kompanija je ostvarila prihode od 249 miliona evra. Svojim odgovornim poslovanjem Vip je prepoznat kao pouzdan partner i incijator brojnih pozitivnih promena u društvu, kao i u oblasti zaštite životne sredine. Sa do sada uloženih više od milijardu evra kompanija predstavlja najveću grinfild investiciju u Srbiji. Vip je i prva Family Friendly kompanija u Srbiji.

Vip mobile je član A1 Telekom Austrija Grupe, vodećeg pružaoca digitalnih i komunikacionih usluga u regionu Centralne i Istočne Evrope sa 25 milion korisnika u sedam zemalja, prihodima od 4.5 milijarde evra u 2018. godini i više od 18.700 zaposlenih. Grupa je evropska jedinica kompanije América Móvil, trećeg po veličini provajdera telekomunikacionih usluga na svetu.

Za više informacija posetite www.vipmobile.rs i www.A1.group