Izvrsnost i inovativnost u keramici – Emilceramica

PRIMNA PREDSTAVLJA
Emilceramica – ceramic tiles of Italy

Emilceramica je od 1961. godine među svetskim liderima u sektoru keramike, i jedan je od četiri brenda Emilgroup keramike. Sa strašću i vizijom osmišljava, proizvodi i distribuira na sve kontinente gres porcelan vrhnunskog kvaliteta ovekovečivši i obnavljajući najbolje od Made in Italy.

Skoro 60 godina Emilceramica drži ravnotežu između tradicije i inovacije. Do poslednjih detalja pratimo sve faze asistencije i post prodaje, ubeđeni da je put koji pokazuje zadovoljstvo naših klijenata i jačanje reputacije stabilnog partnera, reaktivnog i od poverenja, taj što pratimo izvrsnost i inovaciju u svakom delu našeg rada.

Izvrsnost i inovacija su sastavni deo rada grupacije. To je put koji pokazuje potpuno zadovoljstvo klijenata, jaku reputaciju stabilnog partnera i apsolutnog obostranog poverenja sa klijentima, što je i najveći kapital kompanije.

Brend Emilceramica je poseban po inovacijama u dizajnu. Obuhvata sve ono što keramika danas predstavlja – kamen, cement, drvo, mermer… I upravo nam je namera da predstavimo mermer koji po svom dizajnu i kvalitetu zaista daje poseban pečat ovom brendu.

Mermer je oduvek korišćen da poveže prostor gde se harmonično stapaju elegancija i snaga arhitekture.
foto: Emilceramica / Calcatta Black

Mermer je oduvek korišćen da poveže prostor gde se harmonično stapaju elegancija i snaga arhitekture. Kolekcije mermera su moderno protumačene, ovde se nekonvencinalnim formatima i novim bojama daje vrednost izražaju u novom stilskom jeziku. Veliki formati su insipirisani bojama iz prirode. Put koji kreće od čisto bele boje, sa grčkog ostrva Tasos i nastavlja se bojama Statuario Michelangelo, Calacatta Renoir, Breccia beige, Frappuccino Brown da bi potom boje prešle u Quarzo Kandinsky, Calacatta Gold, Fossil brown, Onice Blu, Marfil Crema pa sve do smaragdno zelenog Verde Saint Denis i sofisticirane elegancije crnog kod boje Calacatta black, i na kraju plava, Patagonia, jedna himna hiljadama odsjaja mermernih pećina General Carrera izmežu Argentine i Čilea, od ledenog plavog do eteričnog kobalta.

Keramičke pločice za dnevnu sobu
foto: Emilceramica / Reloaded fossil

Svi ovi mermeri jasno pokazuju gres porcelan u jasnoj klasici. Svaka boja mermera je upotpunjena sa dekorima koji su nastali rielaboracijom boja i crtežima sa posebnim geometrijskim figurama, što sve čini jedinstvenu i modernu gamu dekora. Ova kolekcija ima jaku ekspresivnu vrednost, potpuna gama gde žile, refleksi i detalji oživljavaju i imaju sposobnost da ostave trag u svakom projektu, jedinstvenom i originalnom, kao umetničko delo.

Primna, kompanija koja dugi niz godina sarađuje sa kvalitetnim brendovima je prepoznala Emilceramicu kao svog partnera. Kompletna gama Emilceramica proizvoda se može videti u salonima Primna, u Beogradu i Zemunu.

PRIMNA d.o.o.
Izložbeni saloni: Karađorđeva 1, 11000 Beograd
Izložbeni saloni: Ivićeva 8, 11000 Beograd-Zemun
www.primna.rs