Prikažite svoju kreativnost uz pomoć pločica

Kada dizajnirate kupatilo ili kuhinju, jedan deo vašeg doma obavezno završi ukrašen pločicama, što zbog lepšeg izgleda, što zbog lakšeg i bržeg održavanja samog prostora…

Ipak, kada posetite neke od salona keramike, kako biste pronašli dizajn koji odgovara vašem ličnom stilu i ukusu, ili pak celokupnoj dizajnerskoj ideji prostorije koju ulepšavate, može vam se učiniti da sve te pločice izgledaju skoro identično, sasvim prosečno i obično. Nakon toga, sledi razočaranje i mirenje sa kompromisima, odnosno nekim osrednje kreativnim idejama, koje ste već videli na toliko mesta i koje svakako niste želeli u svom jedinstvenom prostoru.

Kada dizajnirate kupatilo ili kuhinju

Moderna tehnologija nam je omogućila i nemoguće

Ipak, setite se da živimo u dvadeset prvom veku. Moderna tehnologija nam je omogućila i nemoguće, pa tako sada možemo na sve moguće načine izraziti našu kreativnost i predstaviti naš lični stil u svakom kutku našeg doma. Idući put kada budete razmatrali renoviranje kuhinje ili kupatila, uzmite u obzir da je tržište sada u potpunosti podređeno unikatnim, ručno rađenim i inovativnim idejama, koje vam pružaju priliku da veoma lako kreirate svoj dom iz snova, u kome ćete opušteno uživati sa članovima svoje porodice, dok svaki prostor u njemu, bez imalo muke vrši svoju jedinstvenu funkciju.

Ovog puta, predstavljamo vam inovativni proizvod, koji vam pruža mogućnost unošenja inovacije u vaš dom, na više nego jednostavan način. Kreirajte svoj lični obrazac pločica, u kuhinji u vidu akcentnog zida, ili pak u čitavom vašem kupatilu, koji se prostire sve od perfektno simetričnog geometrijskog dizajna, pa sve do haotičnih lavirinata načinjenih u vašoj ličnoj kreativnosti, sa ovim zabavnim i interaktivnim proizvodom koji se zove Roll.

Jednostavna heksagonalna pločica štampana sa linijama ka njenom centru i sa dva polukruga na svakom svom kraju

Možda ne mislite da jednostavna heksagonalna pločica štampana sa linijama ka njenom centru i sa dva polukruga na svakom svom kraju, može biti osnova bukvalno beskonačnim varijacijama dizajna, ali znajte da su je njeni tvorci okretali na sasvim različite načine samo kako bi pokazali koliko je zapravo raznovrsna. Uz pomoć vaše mašte i kreativnosti, ovaj sistem pločica može dobiti izgled koji je u potpunosti vaša ideja, i samim tim idealno odgovara na sve vaše potrebe.

Ovaj sneni projekat je postao realnost koja dolazi iz studia Dsignio, i kreiran je za kuću Peronda Fashion Lab. Roll dizajn može biti korišćen kako bi se stvorio grafički dizajn u širokom luku kombinacija boja, od tamno plave i sive, do vesele citrusne akcentovane sa belom. Mogući obrazci uključuju veoma interesantne i simpatične šablone: cik – cak, talase organskog izgleda, linije i krugove, tradicionalne trakaste efekte, pri čemu je njihov rezultat uvek naglašen nagoveštajem psihodelije.

Možete čak koristiti ove pločice kao delove slagalice

Ako se osećate posebno umetnički nadahnutim, možete čak koristiti ove pločice kao delove slagalice, kako biste pronašli sugestije većih i intrigantnijih, složenijih i kompleksnijih oblika, ili jednostavno možete dozvoliti vašim različitim obrazcima da sačine jedinstvenu strukturu koja se prostire preko cele površine prostorije u kojima ih koristite. Pustite svoju maštu da slobodno radi, i iskoristite svoj kreativni naboj na najbolji način, bez pomirenja sa kompromisima ili nečim što vam se jednostavno ne dopada. Na kraju, vaš dom je svakako odraz vašeg ličnog stila i ničega drugog.

Izvor: mojenterijer.rs