Izaberite pod koji će ispuniti vaša očekivanja

Ecoelementi doo je kompanija iz Kragujevca koja profesionalno postavlja, tretira i održava sve vrste industrijskih i luksuznih podova, sa iskustvom od skoro 10 godina i obavljenim poslovima širom sveta. Naše stručno i ljubazno osoblje daje sve od sebe da Vam pomogne u pronalaženju najboljeg izbora vezano za podove, a koji će u potpunosti ispuniti Vaša očekivanja i potrebe. Nudimo usluge brušenja, poliranja, premazivanja i bojenja betona, kao i široki spektar drugih podnih sistema. Takođe nudimo poliranje i tretman mermera i granita, kao i postavljanje luksuznih teraco, spatuliranih i drenažnih podova od mešavine sfernog kvarca i epoksidne smole. Pored ovih usluga, naša kompanije se bavi i prodajom i iznajmljivanjem najsavremenijih mašina za brušenje i poliranje podova. Težimo ka tome da ponudimo najsavremenije sisteme i opcije na tržištu industrije podova. Težimo ka tome da ponudimo najsavremenije sisteme i opcije na tržištu industrije podova

Konstantno težimo boljim proizvodima i opremi da bismo poboljšali sveukupni kvalitet postavljanja i tretiranja podova za naše klijente. Posao obavljamo profesionalno i bez mane. Naš cilj je da Vam pružimo najbolji proizvod i najkvalitetniju uslugu za Vaše potrebe. Želimo da zaslužimo Vaše poverenje, s’toga nas kontaktirajte da vidite šta možemo učiniti za Vas.

PRIPREMA PODA

Ecoelementi doo koristi proverene metode i savremenu opremu da profesionalno pripremi vas pod.Sledeće metode su najpopularnije:

Peskarenje – Koristimo samostalne mašine za pripremu betona za premazivanje i druge podne obloge.

Brušenje betona, meremera i granita – Koristimo profesionalne mašine sa usisivačima visokih performansi za ravnanje betona, mermera i granita, kao i za brušenje, uklanjanje fleka, starih lepkova ili ostataka smole i nanošenje premaza i drugih podnih obloga.

Brušenje betona, meremera i granita

EPOKSIDNI PODOVI

Ecoelementi doo postavlja trajne epoksidne podove profesionalnog izgleda u komercijalnim, industrijskim i hemijskim objektima. Jednostavno odaberite RAL boju koja odgovara bojama Vaše kompanije ili estetskim afinitetima, a ostalo prepustite nama.

Razumemo važnost brzog i profesionalnog postavljanja jer je vreme veoma važan faktor za poslovanje svake kompanije. Postavljamo kvalitetne podove u kratkom vremenskom roku da Vi ne biste imali gubitak u poslovanju usled zastoja posla. Imamo iskustvo u obavljanju komplikovanih projekata vremenski ograničenih, te garantujemo izvršenje radova u dogovrenom roku. Specijalizovani smo u sledećim oblastima:

• Auto-industrija • Prehrambena industrija • Teška industrija

Polirani beton je koristan u smislu smanjenih troškova

POLIRANJE BETONA

Polirani beton je koristan u smislu smanjenih troškova jer štedi dragoceno vreme Vašoj kompaniji koje bi bilo utrošeno na poliranja i voskiranja na mesečnom nivou. Ovi sjajni podovi su trajno ispolirani, lagani za održavanje i nisu klizavi. Najvažnije, ispunjavaju sve najsavremenije standarde. Za održavanje ovih podova, jednostavno koristite krpu, zoger, ili blago mašinsko brisanje.

LUKSUZNI PODOVI

Ecoelementi doo postavlja luksuzne podove koji će potpuno promeniti izgled Vašeg doma ili poslovnog prostora i dati mu jednu potpuno novu dimenziju i notu prestiža. Terrazzo podovi, spatulirani podovi ili drenažni podovi od mešavine sfernog kvarca i epoksidne smole, dugotrajni, vizuelno neponovljivi i lagani za održavanje. Tu smo za naše klijente kroz ceo proces, od odabira kamena, stakla, boja, preko pomoći u dizajnu i pružanju stručnih saveta koji će Vam pomoći da odaberete najbolje rešenje za Vaš dom ili poslovni prostor, do samog postavljanja poda koje izvršavamo precizno, profesionalno i u roku. Nakon završenog posla, naše ljubazno osoblje će Vam uvek biti na raspolaganju za uslugu ili savet u vezi održavanja Vašeg luksuznog poda.

Nakon završenog posla, naše ljubazno osoblje će Vam uvek biti na raspolaganju za uslugu ili savet u vezi održavanja Vašeg luksuznog poda

POLIRANJE I ŠTOKOVANJE MERMERA I GRANITA

Ecoelementi doo Vam nudi i usluge poliranja i štokovanja mermera i granita najsavremenijim mehaničkim mašinama i alatima kojima upravlja stručno osoblje. Svi radovi se odrađuju u skladu sa Vašim željama i zahtevima, besprekorno i u zadatom roku.

Ecoelementi doo Vam nudi i usluge poliranja i štokovanja mermera i granita

Ecoelementi doo

ECOELEMENTI d.o.o. KRAGUJEVAC

Zmaj Jovina 45/ 15, 34000 Kragujevac tel.: +381 63 1152 332 info@ecoelementi.com • www.ecoelementi.com