Interesantan koncept vinil podova

Koncept vinil podova

Sa pojedinim podovima u današnje vreme, mašta je jedino ograničenje u pogledu dizajna. Mogu se koristiti umetničke slike da bi se stvorile vinil podne obloge, ili se putem in-house dizajna može razviti idejni koncept dizajna.

Proizvodne moći Mura podova
Slika 2 – Proizvodne moći Mura podova

Tehnologija proizvodnje je razvijena do tog stadijuma da se porizvode podovi koji obezbeđuju maksimalnu fleksibilnost. Svaka štampana slika se može preneti na pod i tima ga učiniti nesvakidašnjim i zanimljivijim. Ovakvi vinil podovi su vrlo funkcionalni i dugotrajni i pogodni su za domaću i komercijalnu upotrebu.

Komercijalni vinil podovi

Komercijalni vinil podovi su popularna vrsta poda među mnogim arhitektama, dizajnerima enterijera i krajnjih korisnika. Svestrani i izdržljivi, komercijalni podovi su pogodni u zdravstvenim ustanovama, trgovinama, obrazovnim ustanovama, ugostiteljskim objektima, supermarketima i sportskim objektima. U stvari, vinil je savršena opcija za prostore koji iziskuju pametan, zgodan, otporan na habanje i lako održivi pod.

Irvine podovi
Slika – Irvine podovi

Vinil podovi u stambenim objektima

Glatki, moderni, praktični i otporni na klizanje, vinil podovi su idealni u kućnom okruženju. Nude mek i udoban osećaj pod nogama, higijenski su i namenjeni za kuhinje, kupatila, perionice itd.

Irvine podovi u stambenim objektima
Slika 4 – Irvine podovi u stambenim objektima

Luksuzni vinil podovi

Luksuzni podovi kombinuju prirodan izgled drvenih podova i topli osećaj pod nogama kao. Savršeni su za trpezarije, hodnike, salone i spavaće sobe. Glatka, elegantna i trajna površina vinilnih daski je vodootporna i jednostavna za održavanje. Luksuzni vinil podovi su odlična alternativa keramičkim pločicama jer bolje apsorbuju zvuk i znatno su topliji.

Luksuzni vinil podovi
Slika 5 – Luksuzni vinil podovi

Zahvaljujući raznim kombinacijama boja, dezena, dimenzija i oblika ploča, ove podne obloge će udovoljiti svačijem ukusu i stilu.

Prethodni tekstNamenski podovi za obrazovne i zdravstvene ustanove
Sledeći tekstElegantni materijal sa „pedigreom“ – Dizajn i održavanje podova od mermera