Tepisi iz kompanije Ikea- greju u hladnim danima

Pored lampi, dekorativnih vaza i ostalih sitnica, ono što zaista unosi toplinu i karakter u jedan prostor, jesu tepisi…

Sada kada možemo sebi priuštiti mogućnost da kupujemo direktno sa izvora
Sada kada možemo sebi priuštiti mogućnost da kupujemo direktno sa izvora

Nekada jednostavno, moramo izdvojiti najboljeg iz kruga proizvođača koji poseduje izvrsnu robu jednostavnog dizajna, ali definitivno vredi znati da je upravo IKEA ta koju ostali kopiraju.

Idealna razlika koju IKEA donosi stvara domove minimalističkog i funkcionalnog dizajna, laganih boja i neprenaglašenog, ali pre svega toplog i gostoljubivog stila. Sada kada možemo sebi priuštiti mogućnost da kupujemo direktno sa izvora, ne moramo brinuti da li su stvari originalne i nikada više nećemo sumnjati u njihov kvalitet.

ono što zaista unosi toplinu i karakter u jedan prostor, jesu tepisi.
Ono što zaista unosi toplinu i karakter u jedan prostor, jesu tepisi.

Iako su dani relativno topli, jesen je na pragu. Ovo godišnje doba će zameniti zima, a sada je ipak, pravo vreme da mislimo o toploti naših nogu i očuvanju zdravlja. Prostorni tepisi su komponente funkcionalnog dekora koji svoju veličinu ograničavaju na određenu zonu, kao što je trpezarija, njen sto i komplet stolica, prostor za sedenje u dnevnom boravku ili deo ispod i oko kreveta u spavaćoj sobi.

Tepisi kompanije Ikea
Tepisi kompanije Ikea

Predstavljamo vam najbolje tepihe za enterijere koje nam nudi kompanija IKEA i koji u našem domu stvaraju komforniji i gostoljubiviji osećaj, ali pre svega, greju naše noge prilikom sedenja i uživanja u hladnijim danima.

Izvor: www.mojenterijer.rs

Prethodni tekstTopli betonski podovi
Sledeći tekstREČ STRUČNJAKA: Šta su behaton ploče?