Hit trend – podne nalepnice

Ovaj jedinstveni dizajn tepiha u vidu  nalepnice napravljen je kao alternativa za tepihu ili ćilimu. Velika podna nalepnica je 125 cm u prečniku, laka je za upotrebu i daje posebnu draž svakoj modernoj sobi. Možete je postaviti na pod spavaće sobe, dnevnog boravka, ili kuhinje.

Tepih od podnih nalepnica nije posebno mekan ali nije ni klizav. Sa ovim tepihom, dobijate svoj  li;nip e;at u sobi. Velike podne nalepnice mogu se koristiti kao stilska alternativa za tepihe, a mogu se postaviti i na prozore i zidove.

Apsolutni hit

Sve ima svoj vek trajanja, pa tako i podovi. Pre nego što se odlučite da promenite pod, da li zbog toga što su vam je dosadio ili što se pohabao i oštetio usled  habanja i korišćenja probajte uraditi nešto drugačije.

Reklamne podne nalepnice

Prava stvar za osveženje poda su podne nalepnice koje su postale apsolutni hit. Podni stickersi postali su hit prvenstveno zbog lake postavke, niskih cena, a što je najvažnije, ukoliko vam dosade, lako se skidaju bez vidljivih tragova.

Izrada podnh nalepnica

Pdne nalepnice se izrađuju digitalnom štampom na samoljepljivu foliju koja je zaštićena prozirnim protivkliznim laminatom kako se pod ne bi klizao. Preporučije se štampa ekološkim bojama koje nemaju štetna dejstva po zdravlje ljudi, tako da ove podne naljepnice možete bez problema stavljati i u dečije sobe. U zavisnosti od vrste lepka, nalepnice imaju tu mogućnost lakog skidanja sa površine, a istovremeno, i dugotrajnost prianjanj za tu istu površinu.

Podne nalepnice

Mogu biti različitih dimenzija i formi, od minijaturnih koji se lepe na pojedine delove poda, do većih, koji pokrivaju celu površinu, od zida do zida.

Primena

Nalepnice za podove su primenjive su u svim prostorima, od stambenih do javnih i poslovnih. U stambenim objektima, primena je najčešća u dečijim sobama koje trpe brze promene, kako dete raste, tj. prilagođavaju se uzrastu. Izrada motiva je po želji, od fotografija, do likova iz crtanih filmova. U poslovnim prostorima na nalepnicama su najčešće reklame, logo fi rme ili neki drugi motivi koji se savršeno uklapaju u enterijer.