PANDOMO STUDIO microcement by Ardex – kvalitet pre svega

Kompanija Aditiv Balkan d.o.o. je lider na tržištu monolitnih i dekorativnih podova na bazi cementa, kamena i epoksidnih smola.

Višegodišnja saradnja sa nemačkim partnerima, kompanijama Ardex i Pandomo, omogućili su nam pristup vrhunskim materijalima, kao i tehnikama ugradnje. A što je najvažnije, omogućen nam je pristup znanju i iskustvu naših kolega iz celog sveta.

Dobra komunikacija izvođača i odeljenja za istraživanje i razvoj pomenutih nemačkih kompanija, dovela je do značajnog unapređenja procesa rada i eliminacije svih problema koji su se ranije javljali.

Naše podne obloge se mogu koristiti kako za spoljašnje, tako i za unutrašnje uređenje i mogu biti u debljini od 2 mm do nekoliko cm. Podovi su veoma otporni na prosipanje tečnosti, grebanje, habanje, promenu boje. Jedna od karakteristika koju naši klijenti veoma cene jeste činjenica da se ugradnja mikrocementa može vršiti direktno preko postojećih pločica, bez rušenja i obimnijih radova.

Pored mikrocementa, u našoj ponudi su dostupne i druge vrste podnih obloga, kao što su Pandomo terrazzo i microterrazzo, polirani beton, cementna košuljica, industrijski podovi i parket.

Enterijer kuhinje u poslovnom prostoru / Arhitekta: Nevenka Vujadinovic
Enterijer kuhinje u poslovnom prostoru / Arhitekta: Nevenka Vujadinovic

Širenjem ponude želeli smo da stvorimo koncept koji treba da zadovolji istančani ukus ljubitelja luksuznog i modernog stila života, kao i naglašene potrebe za prestižnim dizajnom. U skladu s tim, oformili smo showroom u kojem možete videti uzorke svih vrsta podova koje stvaramo. Showroom je osmišljen kao sinteza različitih vrsta podova, u kojem se dočarava kako naši podovi sarađuju sa drugim materijalima u enterijeru stvarajući uravnoteženu sliku prostora.

Na našoj web stranici www.abconcept.rs možete pronaći više informacija o dekorativnim podovima za stambeni i poslovni prostor, kao i o drugim vrstama podova, našu referentnu listu i utiske naših klijenata.

AB Concept je ponosan na do sada izvedene projekte realizovane u saradnji sa renomiranim arhitektonskim studijima, a neki od njih su: Extreme Intimo (Studio Autori), Poslovni objekat Roaming (Biro VIA), Boutique Trojka (A4 Studio), Restoran i wineshop GIG (Studio Fluid), Kancelarija CPA Global (Filip Raškovic) i mnogi drugi…

Pandomo by Ardex logo

AB Concept
+381 65 2900 995
info@abconcept.rs
www.abconcept.rs