GEBERIT VOLEX – Novi sistem za instalacije grejanja

Ako želite svom preduzeću osigurati dugoročni uspeh, sistemi koje ugradite moraju raditi efikasno i besprekorno.

Sistem Geberit Volex za grejanje nudi jednostavan pristup: jednostavna ugradnja – jednostavna primena!

Geberit nudi kompletan sistem za radijatorsko grejanje i hlađenje sa upravljanjem temperaturom. Modularne uređaje možete međusobno kombinovatida biste postigli optimalnu temperaturu. Zahvaljujući modularnosti, sistem takođe možete kasnije i da proširite.

POUZDANOST I ODLIČNA VREDNOST

Proizvodi iz sistema Geberit Volex obuhvataju sve što je potrebno za postavljanje sistema podnog grejanja, uključujući irazdelnike, čepaste izolacione ploče, ormare razdelnika… Zahvaljujući barijernom sloju EVOH jednostruke cevi su nepropusne, što efikasno smanjuje oksidacione procese u grejnom sistemu. Jednostruke cevi dostupne su u promeru od 16 i 20 mm. Geberit nudikompletan sistem regulacije za površinsko grejanje i hlađenje. Modularni uređaji mogu se međusobno kombinovati kako bi efikasno radili i stvarali optimalnu klimu u prostoriji. Zahvaljujući svojoj modularnosti sistem se može dodatno proširiti.

U CELOSTI ODOBREN

Sistem Geberit Volex je na svim važnijim tržištima dobio dozvolu za upotrebu.Kao i svaki drugi Geberit proizvod,tako je i sistem Geberit Volex prošao opsežne analize i brojna ispitivanja u realnim uslovima života i u najnepovoljnijim uslovima.Tokom postavljanja,vodimo računa u prvom redu o praktičnoj i jednostavnoj primeni.

GLAVNA UPRAVLJAČKA JEDINICA GEBERIT

Geberit - Glavna upravljačka jedinica
Geberit – Glavna upravljačka jedinica

Glavna upravljačka jedinica upravlja hlađenjem i grejanjem u svim prostorijama. Jedna jedinica može da reguliše maksimalno 6 temperaturnih zona (ili prostorija), a sistem je moguće nadograditi sa najviše šest upravljačkih jedinica za maksimalnih 30 temperaturnih zona. Svaki krug hlađenja ili grejanja moguće je prilagoditi primenom modularnih uređaju različite svrhe. Glavna upravljačka jedinica napaja se naponom od 24 V ili 230 V.

ODGOVARAJUĆA TEMPERATURA ZA SVAKU PROSTORIJU

Digitalna sobna jedinica Geberit namenjena je za jednostavnu i praktičnu regulaciju temperature u prostorijama. Ima veliki osvetljeni ekran, a svojim savremenim i elegantnim izgledom odgovara svakom stilu prostorije.

Geberit - Digitalna sobna jedinica
Geberit – Digitalna sobna jedinica
  • Mogućnost vremenski određenog programiranja temperature
  • Način upravljanja „master”omogućuje upravljanje svim prostorijama iz jedne jedinice
  • Nadograđena varijanta sobne jedinice pored funkcije Party i Eco omogućuje prikaz kvaliteta vazduha u prostoriji, vlažnosti vazduha i vazdušnog pritiska
  • Takođe je dostupna bežična verzija koja omogućuje jednostavnu i fleksibilnu ugradnju
  • Veliki osvetljeni LCD ekran

SISTEMSKI PRISTUP

Sistem za podno grejanje Geberit Volex omogućuje različite kombinacije za postavljanje.

Geberit - Sistemski pristup za podno grejanje
Geberit – Sistemski pristup za podno grejanje

SPOLJAŠNJI TEMPERATURNI SENZOR

Merenje spoljašnje temperature pomaže upravljanju temperaturomu prostorijama. Na taj način je grejanje ugodnije i ekonomičnije.

Geberit - Spoljašnji temperaturni senzor
Geberit – Spoljašnji temperaturni senzor

www.geberit.rs

www.geberit.rs