Ekskluzivno za vaš dom – Drveni pod

MAGIC FLOOR UNAZAD DECENIJU U VAŠE DOMOVE UNOSI ČISTU ENERGIJU PRIRODE U VIDU VISOKOKVALITENOG PODA, PAŽLJIVO OBRAĐENOG, POSTAVLJENOG U NAJRAZLIČITIJIM PROSTORIMA. NAŠI KLIJENTI OSTVARUJU SPOJ SA PRIRODOM, UZ DRVENI POD I PUNO POŠTOVANJE ŽIVOTNE SREDINE.

Kvalitet i trajnost programa Magic Floor se ogleda u stalnom fokusiranju na ispunjavanje najviših standarda kvaliteta, stalnim inovacijama, osiguranjem kvaliteta, pune izdržljivosti i trajnosti. Bilo da se radi o porodičnim kućama, privatnim stanovima, javnim prostorima, ugostiteljskim objektima ili poslovnim prostorima pored podnih obloga i dekinga razvili smo čitav niz proizvoda poput: zidnih obloga, parapeta, odmorišta, stepeništa, kupatilskih elemenata od drveta, unikatnih delova nameštaja koje radimo po želji i nacrtima klijenata ili u saradnji sa arhitektama i dizajnerima.

Magic Floor d.o.o., drveni pod Verdi, projekat ulica Baba Višnjina
Magic Floor d.o.o., drveni pod Verdi, projekat ulica Baba Višnjina

Naši proizvodi su originalni, trajni, prilagodljivi vašem prostoru i ukusu, pristupačni, proizvedeni od vrhunskih materijala i deo su poverenja nastalog u odnosu sa našim klijentima.

Deking – sve popularnije rešenje

Deking kao spoljna obloga, izrađen je od visoko kvalitetnih eksluzivnih vrsta drveta, otpornih na sve vremenske uslove i lagan za održavanje. Lepeza dostupnih rešenja i pogodnih materijala, na prvo mesto stavljaju cumaru ili brazilski teak.

Cumaru je bogatog izgleda, zlatno-braon boje, prosečne težine 1.095kg i tvrdoće 18.750N. Cumaru tretiran sa Rubio Monocoat hybrid wood protector uljima predstavlja idealno rešenje za dugotrajnu zaštitu. U slučaju postavljanja nenauljenih dasaka cumaru-a, boja se vremenom menja i poprima sive tonove uz obavezno pranje sa Rubio Monocoat cleaner-a za spoljnu upotrebu.

Magic Floor d.o.o. deking
Magic Floor d.o.o. deking

Deking od IPE drveta, je sve popularnije rešenje za deking koji svojom jačinom i elastičnošću pogoduje za izradu baštenskog mobilijara, terasa… IPE ima rejting protiv požara klase A (isto kao beton i čelik).

Sibirski ariš iz roda četinara, nije lokalno prepoznatljiv kao bor, ali svakako spada u budžetski prihvatljivije rešenje za fasade i deking, sa dobrim karakteristikama održivim za spoljnu upotrebu. Tokom vremena, Ariš znatno potamni i ostavlja prijatan utisak u nijansama žućkasto-bele do braon boje. Sibirski ariš ima visok sadržaj smole, koja je dogovorna za karekterističan miris drveta, a ista je delimično zaslužna i za dobru otpornost na vremenske uslove.

Vaše Zelje su za nas izazov!

Magic Floor dvoslojni drveni pod je ekskluzivan proizvod, sačinjen iz dva sloja. Donji sloj od 11mm ili 14mm vodootporne šperploče od breze, na kojem se nalazi gornji sloj od masiva hrasta, oraha ili različitih egzota u debljinama od 4mm ili 6mm. Ne reaguje na vlagu, nema povlačenja, gibanja a samim tim ni stvaranja pukotina niti zazora. Jedinstvena struktura ga izdvaja od ostale konkurente – drveni pod je preporučen za postavljanje na površinama sa podnim grejanjem i hlađenjem.

Prednosti našeg drvenog poda su kako dimenzije tako i boje koje prilagođavamo željama naših klijenata koji su na taj način uključeni u dizajniranje gotovog poda. Time postžemo originalnost, neograničenost izbora i najneobičnijim zahtevima – uz tehnički prihvatljiva rešenja, čine da naš drveni pod možete sresti u velikom broju objekata na teritoriji Ex Yu regiona.

Magic Floor d.o.o., drveni pod Verdi, projekat ulica Baba Višnjina
Magic Floor d.o.o., drveni pod Verdi, projekat ulica Baba Višnjina

Hakwood iz Holandije, kao naš strateški partner, lider je u proizvodnji podova svetske reputacije, specijalizovan za unikatne dvoslojne podove velikog formata kao i zidnih dekorativnih obloga od drveta iz USA i EU korišćenjem obnovljivih izvora. Drugi deo magije u kreiranju podova je zaštita i toniranje drveta u saradnji sa našim strateškim partnerom iz Belgije.

Rubio Monocoat je lider u izradi svih vrtsa ekoloških ulja koja su primenjiva kako u enterijirima: podovi, nameštaj… tako i u eksterijeru: deking, fasade… Zaštita i bojenje u jednom sloju, uz 150 nijansi koje poštuju i zadržavaju izgled i utisak prirodnog drveta. Ne sadrže vodu, VOC Free, prijanjaju na sve vrste drveta uz malu potrošnju, 1 lit za 30m²-50m². Sve ovo uz vašu pomoć stvara jedinstven proizvod – urađen samo po vašoj želji i zato zaslužuje da jednostavno bude „one and only“.

Magija kreiranja podova

Drveni pod – Ekološka budućnost

Naši planovi za budućnost u sledećoj deceniji poslovanja su okrenuti ka što većoj popularizaciji prirodnih materijala uz poštovanje ekoloških standarda. Obavezujući energetski pasoši za objekte su idealna prilika da naše proizvode horizontalnih i vertikalnih drvenih obloga, uklopimo kao skladno i optimalno rešenje koje ne remeti Vaš životni prostor.

U nadi da ćemo biti dobar tim za ostvarivanje zajedničkih budućih projekata, srdačan pozdrav od Magic Floor-a.

www.magicfloor.rs
MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
tel.: +381 11 26 64 884 • +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rswww.magicfloor.rs