Ecotile podne ploče

Ecotile podne ploče idealno su rešenje za radionice, za upotrebu na površinama na kojima se odvija saobraćaj sa kolicima kamionima i viljuškarima. Brzo i jednostavn se montiraju bez upotrebe hidroizolacije na novim i dotrajalim industrijskim podovima. Ekološki su orijentisani, bez potrebe za korišćenjem lepka i lateksa. Postoje u širokom spektru boja i dezena. Poseduju ISO9001 Sertifikat.

Primena Ecotile podnih ploča

Ecotile podne ploče predstavljaju brzo i jednostavno rešenje za industrijske podove, podove u garažama, radionicama, servisima, trgovinama, halama, skladištima i laboratorijama.

Posebnu primenu imaju kao sigurnosne, antistatik i antilizne ploče, koje imaju posebnu otpornost.

Ecotile sigurnosne ploče za industrijske prostore i trgovine

Ecotile sigurnosne ploče predstavljaju odičan izbor za podove u skoro svim problematičnim uslovima uključujući prekomerno habanje, prašinu, vlagu, razdvajanje premaza ili kontaminaciju.

 

Isporučuju se u najrazličitijem izboru boja i dezena u debljinama ploča od 5, 6, 7 ili 10 mm. Po isteku radnog veka, one se sakupljaju i recikliraju, kako bi se ikoristile u proizvodnji nove generacije Ecotile ploča čime se doprinosi očuvanju životne sredine.

ESD provodne i antistatičke podne ploče za industrijske prostore i trgovine

Ecotile isporučuje ESD podne ploče debljine 5 mm i 7 mm. ESD podne ploče su provodni sistemi predviđeni za upotrebu u prostorima u kojima postoji zaštita od rizika od električnih kvarova kao što su objekti u kojima se rukuje sa eksplozivnim materijalima.

ESD provodne i antistatičke podne ploče

Ploče nastaju u procesu livenja i ubrizgavanja pri kome se hiljadama sićušnih metalnih vlakana dodaje smeši. Ovom metodom je omogućeno da se vlakna ravnomerno raspodeljuju u ploči čime je zagarantovana trajnost ESD performansi ploča.

Antiklizne podne ploče za industrijski prostor i trgovine

Antiklizne podne ploče postoje u tri površinske teksture; glatka površina, površina sa uzdignutim diskovima i površina sa škriljcima.

Antistatičke podne ploče

Ove ploče značajno smanjuju rizik od kliznja i izuzetno su izdržjive.

www.ekopodneploce.rs

ANTAS LINE d.o.o.
Generalni uvoznik i distributer
A. Ulcinjska 13, 11000 Beograd
T. +381 69 234 00 74
E. office@antasline.com
W. www.antasline.com

Prethodni tekstKako da parket dugo sija i izgleda kao nov?
Sledeći tekstOdržavanje i čišćenje poslovnog prostora