DOMOTEX Home of Flooring po prvi put predstavlja fokus na zemlju

DOMOTEX će se održati od 11. do 14. januara 2024. godine na izložbenom prostoru u Hanoveru sa nekoliko novih karakteristika. Pored izložbenog prostora za veletrgovce i više prostora za inspiraciju, vodeći sajam takođe će prvi put predstaviti uzbudljiv fokus na zemlju.

Nakon uspešnog povratka u 2023. godini, pripreme za 34. izdanje vodećeg svetskog sajma za tepihe i podne obloge ponovo su u punom jeku. Kao izvor inspiracije i globalno tržište, DOMOTEX se neprestano razvija – sa izložbenim prostorom za veletrgovce, kreativnim prostorima za stambene i komercijalne namene, novim formatima za izvođače radova i arhitekte, i prvi put uz uzbudljivu fokus na zemlju.

„U saradnji sa partnerima, u budućnosti ćemo predstavljati fokus na zemlju. Akcenat će biti na trendovima i dizajnu, bojama i inovacijama iz određene zemlje. Naravno, takođe ćemo istaći i proizvođače i dizajnere iz te zemlje. Radujemo se što ćemo se fokusirati na druge karakteristične aspekte, poput marketinških koncepata iz te zemlje. 2024. godine, Italija će biti u centru pažnje, označavajući početak“, objašnjava Sonia Wedell-Castellano, Globalni direktor DOMOTEX, Deutsche Messe AG.

Između ostalog, „Insight Italy“ će biti predstavljen sa novom posebnom izložbom. To pruža globalnu platformu na kojoj kompanije i partneri mogu efikasno predstaviti inovacije, trendove i dizajn i produbiti poslovne odnose.

„Naš cilj nije samo da spojimo svetove tepiha i podnih obloga na jednom mestu. Naprotiv, želimo da industriji pružimo mesto na kojem se oseća udobno, koje mogu da učine svojom platformom i na kojem se mogu sresti pojedinci koji imaju jednu zajedničku stvar: strast prema podnim oblogama i tepisima. Snažan i ujedinjen dom za podne obloge svih vrsta!“ najavljuje Wedell-Castellano.

Snažna podrška od strane industrije podnih obloga

Brojni internacionalni brendovi podnih obloga već su potvrdile svoje učešće na nadolazećem DOMOTEX-u, uključujući: Amorim, Balta Industries, Bhadohi Carpets, Corkart, Design Parquet, Exportdrvo, Falquon, Fedustria, Golze, Homag, i4F, Infloor Girloon, Ipek, ITC Natural Luxury Flooring, Brink & Campmann Jaipur Rugs, Javi Home, MASSIVE HOLDING, Merinos, Neuhofer, Oriental Weavers, Paulig, PPS-Galekovic, Power Dekor Group, Selit, STP, ter Hürne, Tisca Textil, Unifam, Välinge i mnoge druge.

Yasmine Khamis, predsednica kompanije Oriental Group, smatra da je DOMOTEX obavezna manifestacija: „Naši proizvodi su tu da se dodirnu. Nikakav online događaj ne može zameniti lični kontakt. Radujemo se što ćemo biti na DOMOTEX-u 2024. i susresti se sa našim partnerima lično.“

Što se tiče posetilaca, odgovor na događaj koji će se održati u januaru 2024. godine takođe je pozitivan. Jürgen Stockhammer, kupac tepiha i podnih obloga u XXXLutz-u, raduje se da iskusi „pun opseg zajednice za tepihe i prostirke na DOMOTEX-u 2024. godine, kako bi još više koristi izvukao iz ove već neophodne sajamske manifestacije.“ Michael Roithner, centralni kupac za podne obloge i tepihe u kompaniji POCO Einrichtungsmärkte GmbH, takođe je najavio svoje planove da poseti DOMOTEX ponovo 2024. godine.

http://www.domotex.de

DOMOTEX 2023,
Hannover Fairs Turkey
www.domotex.de