Čudesni parketi koji bude maštu

PAR-KY je furnirska podna obloga sa tankim slojem pravog drveta, koji se zove furnir. Gornji sloj pravog drveta ima jedinstvenu teksturu, bogatu varijaciju boja, predivnu refleksiju svetlosti i živopisni trodimenzionalni efekat. Zbog ovih osobina ovaj prirodni proizvod jasno se razlikuje od imitacija kao što je laminat. Njegova prednost je što furnirski komadi drveta prostoru daju notu luksuza i topline. Važno je i što se lako održava. PAR-KY je odličan izbor za nekoga ko gradi ili renovira.

PAR-KY BY SHINNOKI je dragulj PAR-KY kolekcije. Ovih šest modernih boja predstavljaju savršen spoj sa aktuelnim trendovima u uređenju enterijera. Boje su nastale na osnovu međunarodnog istraživanja za potrebe SHINNOKI panela. Jednoobraznost boja panela i podnih obloga omogućava da se slažu boje različitih elemenata vašeg enterijera kao što su podovi, zidovi, nameštaj… 

SOUND kolekcija stavlja naglasak na ekskluzivne vrste drveta. Ove ekskluzivne vrste drveta često nisu pogodne za pravljenje masivnih parketa jer su nestabilne i vrlo skupe. Ipak, kada se koriste za proizvodnju furnirskog poda vrlo su povoljne i korisne. Duge daske u kombinaciji sa diskretno oborenim ivicama, četkane ili glatke daju raskošan izgled prostorijama. Takođe, lak im pruža dodatnu zaštitu usled čestih prolaza. Zahvaljujući sloju plute koji se nalazi na zadnjoj strani ovih podnih obloga, prilikom koračanja pod ne škripi već stvara zvuk kao kod masivnog parketa. 

PRO kolekcija poseduje optimalni odnos cene i kvaliteta. Ova kolekcija uglavnom se sastoji od tradicionalnih vrsta drveta koje su dostupne u jednoj dasci ili u 2 lamele. Kolekcija se sastoji od kratkih, širokih dasaka lakiranih mat lakom ili polusjajem.

LOUNGE kolekcija je najpogodnija za intenzivnu upotrebu. Furnir je zalepljen na HDF podlogu koja je otporna na jake udarce. Ova kolekcija je lakirana 8 puta sa ultrajakim lakom. Zahvaljujući ovom premazu hoblovanje je nepotrebno. Zbog toga je LOUNGE kolekcija najpogodnija za projekte. Kratke i male daske u kombinaciji sa diskretno oborenim ivicama daju ekskluzivan izgled prostorijama. Glatke daske su lakirane lakom sa polusjajem dok su četkane daske lakirane mat lakom. 

Aqua-step
Voda na laminatnom podu nije više problem. Stručnjaci su 2001. godine pronašli Aqua-Step prvi 100% vodootporan laminatni pod. Aqua-Step jedinstvenog kvaliteta možete upotrebljavati za oblaganje najrazličitijih stambenih i poslovinih površina. Možete ga polagati u prostorije gde niste mogli da upotrebite tradicionalni laminat. Na našoj inetrnet stranici otkrijte sve šta treba da znate o jedinstvenom podu.