Pločice od nerđajućeg čelika

Najnoviji trend među pločicama u uređenju kuhinja su pločice od nerđajućeg čelika. One su dugotrajne, atraktivne i praktične. Pločice od nerđajućeg čelika su odličan izbor zbog svoje dugovečnosti i fleksibilnosti u kuhinjama svih stilova.

Karakteristike pločica od nerđajućeg čelika

Postoje pločice od nerđajućeg čelika sa sjajnom ili mat površinom, a dostupne su i one sa naboranom teksturom ili talasastom. Kućni aparati od nerđajućeg čelika uveliko su popularni zbog svog modernog dizajna, lakog održavanja i dr. Slična situacija je i sa pločicama. Lako se održavaju a teško oštećuju. Vremenom postaju još lepše, a po potrebi, mogu se sanirati kako bi izgledale kao nove. Pločice od nerđajućeg čelika, za razliku od drugih pločica, otporne su na prljanje koje može nastati prskanjem hrane.

Ugradnja pločica od nerđajućeg čelika

Prilikom postavljanja pločicaod nerđajućeg čelika, treba uzeti u obzir površinu koju će zauzeti, i uu skladu s tim, izračunati koliko će trebati kvadrata izabranih pločica. Najčešće se stavljaju na površinu iznad radne površine, a ispod visećih kuhinjskih elemenata. Prilikom izbora pločica od nerđajućeg čelika, iznenadićete se velikim izborom boja, veličina, tekstura i nivoa refleksije.

Pločice od nerđajućeg čelika u kuhinjama

Za instalaciju ovih pločica treba angažovati profesionalca. Pločice od nerđajućeg čelika se postavljaju kao i sve druge. U zavisnosti od dizajna vaše kuhinje, pločice se mogu postavljati klasično ili više umetnički – u vidu mozaika.

Reljefne metalne pločice

Iako nije čest materijal u kuhinjama pločice od nerđajućeg čelika svakako zalužuju vašu punu pažnju prilikom izbora pločica u vašoj kuhinji. Postavljanjem ovih pločica podićićete izgled luksuznosti u prostorijama.

Prethodni tekstS.ARCH konferencija – ENVIRONMENT + ARCHITECTURE
Sledeći tekstPODNO GREJANJE – zdravo, komforno i ekonomično