Behaton ploče za prostor oko bazena

Behaton ploče su napravljene od prirodnih sirovina neškodljivih po okolinu – cement, separisani rečni i kameni agregat, aditivi za betone, oksidni pigmenti za betone. Tehnologija proizvodnje je usaglašena sa svim ekološkim standardima. Behaton ploče mogu biti jednoslojne – bez završnog sloja i dvoslojne – sa završnim slojem.

behaton
Foto: Arhibet doo / Sastav behaton ploča

Završni sloj može biti različit u zavisnosti od načina obrade i korišćenih materijala. Behaton ploče mogu biti različitih oblika i različitih debljina.

Kompanija Arhibet doo bavi se – proizvodnjom, projektovanjem i ugradnjom betonske galanterije – behaton ploče, ivičnjaci, kanalete i rigole. Svi proizvodi koji se inače rade u tehnologiji vibro-presovani i vibro-liveni beton spadaju u ekološki prihvatljive proizvode neškodljive po okolinu.

behaton
Foto: Arhibet doo / Brick 24×11, 5x5cm / Završna obrada: Kolormix Bianco

Proizvodi su snažni i otporni na sve vremenske uticaje sa veoma dugim vekom trajanja. Široka paleta boja i različiti oblici čine ih idealnim za parterno uređenje otvorenih površina različitih namena. 

Poznato je da kompanija Arhibet daje svojih 100% da ispuni viziju svakog svog klijenta. Šta vi zamislite, oni realizuju. To pokazuju i fotografije još jednog uspešno realizovanog projekta.

Završna obrada – Kolormix

Dvoslojne ploče sa završnim slojem od kvarcnog peska. Proizvode se specijalnom tehnikom neravnomernog nanošenja različitih nijansi boja – kolormix. Izuzetno su atraktivne i popularne. U našoj ponudi je 10 različitih mikseva.

www.arhibet.rs

ARHIBET d.o.o.
Knjaževačka bb, Donja Vrežina, 18000 Niš
T. +381 18 570 901
F. +381 18 570 906
M. +381 63 467 865
info@arhibet.rs
www.arhibet.rs