Arhibet Premium Riano behaton ploče

Kompanija Arhibet aktivno posluje od 2007. godine a delatnosti koje obavlja su projektovanje, proizvodnja i ugradnja behaton ploča i ostalih betonskih elemenata. Neprestana istraživanja i uvođenja novih tehnologija dovode do konstantnog unapređenje kvaliteta proizvoda. U nastavku teksta upoznaćemo vas sa Premium Riano behaton pločama.

Premium Riano behaton ploče

Multiformat sa tri različite forme iste širine. Model je prilagođen zahtevima popločavanja staza i platoa manjih dimenzija. Bilo da je reč o tradicionalnim ili modernim objektima arhitekture, paleta izbora završne obrade ovom modelu daje mogućnost savršenog prilagođavanja estetici i duhu vremena arhitekture. Kod multiformata je potrebno zameniti mesta pojedinim pločama kako bi se izbegle uzdužne i/ili poprečne linije, što poboljšava vizuelni efekat i stabilnost popločane površine.

Smatra se da betonske ploče za popločavanje imaju zadovoljavajuću otpornost prema klizanju/proklizavanju pod uslovom da im cela gornja površina nije dodatno brušena i/ili polirana kako bi se dobila vrlo glatka površina

Područje primene Riano ploče

Premium Riano behaton ploče se koriste kod popločavanja spoljnih podnih površina na kojima je maksimalno povremeno opterećenje do 3,5t kao što su pešačke i biciklističke staze, trotoari, trgovi, platoi, individualna dvorišta, okućnice, međublokovske površine oko kolektivnih stambenih objekata, parking prostor za putnička vozila itd.

Ne preporučuje se primena kod površine opterećene teškim teretnim saobraćajem i površine sa frekventnim teretnim saobraćajem do 3,5t kao i kod saobraćajnice.

Završna obrada

Završna obrada kod behaton ploča je različita u zavisnosti od načina obrade i korišćenih materijala. Behaton ploče mogu biti različitih oblika i boja.

www.arhibet.rs

ARHIBET d.o.o.
Knjaževačka bb, Donja Vrežina, 18000 Niš
T. +381 18 570 901
F. +381 18 570 906
M. +381 63 467 865
info@arhibet.rs
www.arhibet.rs

Prethodni tekstPriprema prirodne i postavljanje veštačke trave
Sledeći tekstMarkant prirodno ulje sa tvrdim voskom