45. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE – Gradimo budućnost sada

BEOGRADSKI SAJAM

Građevinarstvo i arhitektura večiti su izazov za usavršavanje i pomeranje granica u sferi savremenog življenja. U privredi Srbije, građevinska industrija visoko je pozicionirana, a

njen prosperitet reflektuje se na prateće proizvodne grane i oblasti.

NAJVEĆI SAJAMSKI DOGAĐAJ U GRAĐEVINSKOJ INDUSTRIJI U
REGIONU JUGOISTOČNE EVROPE, 45. SAJAM GRAĐEVINARSTVA SEEBBE U BEOGRADU, ODRŽAĆE SE OD 17. DO 20. APRILA 2019. GODINE NA BEOGRADSKOM SAJMU.

Sajam će predstaviti sve segmente građevinske industrije u prisustvu najuspešnijih predstavnika iz svih oblasti građevinske delatnosti, od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata.

Programski koncept i sajamska postavka narednog izdanja Sajma građevinarstva, biće, kao i svake godine, i sadržajno i dizajnerski inovirana. Nove tehnologije biće prisutne i vidljive u svakom segmentu manifestacije, upravo zbog konstantne potrebe za inovativnošću i napretkom u građevinskoj industriji. To posebno važi za IT, digitalne, komunikacione tehnologije, sve vrste specijalizovanog, aplikativnog softvera, koji odavno u građevinarstvu nije novost i ekskluzivitet – već uspostavljeni standard.

Sajam građevinarstva na Beogradskom sajmu, kao najveći sajam iz oblasti građevinarstva u regionu jugoistočne Evrope, tradicionalno je najbolji pokazatelj aktuelnog trenutka i najviših dometa svih svojih učesnika.

Pre svega poslovno orjentisan, Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE pruža posetiocima i privrednim subjektima sagledavanje kompletne ponude, planova i projekata, kao i poslovno umrežavanje ostvarivanjem direktnih kontakata u okviru B2B programa koji se uspešno sprovodi.

Šansu za domaće građevinare pružiće novi investicioni projekti koje sajam tradicionalno predstavlja i prati. Posebno značajan segment su dve, od prošle godine prisutne, robne grupe: “Nekretnine i investicije” i “Arhitektura i urbanizam”. Očekuje se dolazak kompanija koje posluju u oblasti građevinarstva, agencija za nekretnine i arhitektonskih biroa.

Moderno građevinarstvo podrazumeva brigu o prirodi, životnoj sredini i okruženju, i uspostavlja visoke kriterijume za održivu izgradnju, obnovljive izvore energije, energetsku efikasnost, racionalno korišćenje resursa, uticaj na okolinu i zdravlje ljudi. Jedan od osnovnih komercijalnih ciljeva Sajma građevinarstva je da gradnju, građevinske materijale i projekte plasira što širem krugu posetilaca i učini ih dostupnijim. Sajamske akcije i ekskluzivne pogodnosti, koje su sastavni su deo izlagačkog nastupa, tradicionalno će privući veliki broj posetilaca zainteresovanih za komercijalnu i stambenu izgradnju.

SEEBBE Beogradski sajam

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 899
T. +381 11 2655 248
E. seebbe@sajam.rs
W. www.sajamgradjevine.rs