Tepisi „DE VALK“ – najveća ponuda i najveći izbor tepiha

De Valk d.o.o. je belgijsko-srpska firma osnovana 2007. godine iz matične firme EUROTEP d.o.o., koja je na naššem tržištu prisutna od 2001. godine, kao jedan od ozbiljnih uvoznika tepiha i podnih obloga iz Belgije. Kako se Eurotep bavi isključivo veleprodajom, ispitujući tržište i zahteve naših kupaca, 2007. godine smo odlučili da osnujemo maloprodajnu mrežu.

Tepisi "DE VALK"
Foto: Tepisi „DE VALK“
Tepisi "DE VALK"
Foto: Tepisi „DE VALK“

Počeli smo skromno, prodavnicom u okviru poslovnog objekta u Pančevu, na prostoru od 100 m2. Vremenom smo, prateći trendove i želje naših kupaca, širili asortiman. Danas smo firma koja ima najveću ponudu i najveći izbor tepiha različitih kvaliteta. Opremamo domove i poslovne prostore širom Srbije. Trudimo se da cene prilagodimo tržištu, pa se kao rezultat toga, u našim maloprodajnim objektima mogu naći tepisi po najpristupačnijim cenama u odnosu na kvalitet, kao i visoko ekskluzivni tepisi od kože i prirodnih materijala.

SVAKE NEDELJE NOVI ARTIKLI NA SNIŽENJU! KLIKNITE I PROVERITE!

Danas se maloprodajni objekti Tepiha De Valk nalaze u Pančevu, Beogradu, Novom Beogradu, Novom Sadu, Obrenovcu, Aranđelovcu, Jagodini, Kraljevu, Smederevu, Loznici, Šapcu i Valjevu, a uskoro i u drugim gradovima širom Srbije.

Tepisi "DE VALK" prodajna mesta Beograd, Novi Beograd, Novi Sad, Pančevo

Tepisi "DE VALK" prodajna mesta Obrenovac, Aranđelovac, Kraljevo, Jagodina

Tepisi "DE VALK" prodajna mesta Smederevo, Loznica, Valjevo

www.tepisidevalk.rsTepisi “DE VALK” d.o.o.
A. Prvomajska 45, 26000 Pančevo
T. +381 13 335 249
(ponedeljak – petak, 8 – 16h)
E. kontakt@tepisidevalk.rs
W. www.tepisidevalk.rs