Završna obrada i uljenje drvenih podova

Oksidativna ulja koja se proizvode na bazi voska lanenog ulja stvaraju na površini drveta tanki film koji ga štiti od habanja, dajući mu istovremeno sasvim prirodan izgled. Uljenje drvenih podova u velikom izboru nijansi i tekstura!

Drvoprodex Završna obrada i uljenje drvenih podova
Završna obrada i uljenje drvenih podova / foto: Drvoprodex

Izgled ovako obrađenog drveta je potpuno prirodan i idealan za kombinaciju, kako sa drugim tradicionalnim materijalima, poput kamena, tako i sa veoma modernim, sjajno uglačanim površinama od stakla, inoksa.

Drvoprodex Završna obrada i uljenje drvenih podova
Završna obrada i uljenje drvenih podova / foto: Drvoprodex

Uljenje drvenih podova i njihova površinska obrada zahtevaja malo više pažnje u periodičnom održavanju, ali su veoma zahvalne jer ostavljaju mogućnost jednostavnu reparaciju, a posle svakog novog uljenja drvo poprima svež izgled. Prilikom reparacije nije potrebno iznova brusiti pod, osim u slučaju velikih mehaničkih oštećenja.

Drvoprodex Završna obrada i uljenje drvenih podova
Završna obrada i uljenje drvenih podova / foto: Drvoprodex

Bogat asortiman prirodnih ulja sa različitim pigmentima, koje nudimo, pruža mogućnost odabira onog koji će se najbolje uklopiti u vaš prostor i dati najbolji koloristički efekat na podu. Kombinujte ih sa nekom sa površinskih obrada iz našeg proizvodnog asortimana i priuštite sebi potpuno nove vizuelne doživljaje u Vašem domu.

Pored kvalitetne završne obrade radimo sa nakvalitetnijim prirodnim sirovinama. Iz širokog spektra mogućnosti za odabir sirovine za proizvodnju izdvajamo hrast i orah, kao tehnički najzahvalnije vrste drveta za proizvodnju i kasnije održavanje drveta.

Zadovoljstvo kupca je na prvom mestu, a isto postižemo pružanjem niza mogućnosti prilikom odabira proizvoda. Biranjem dimenzije, sortiranja, završne obrade kao i mogućnostima uspostavljanja saradnje u pogledu postavki, garancija na kvalitet proizvoda i uputstava za njihovo održavanje, garancija je kupcima da je u pitanju pametna investicija u kojoj će uživati čitavog života.

www.drvoprodex.com

Karanovac 3 | 78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina | Republika Srpska

T. +387 (0) 51 427 465 | T. +387 (0) 51 427 485
T. +387 (0) 51 426 050 | F. +387 (0) 51 426 051

drvoprodex@blic.net
www.drvoprodex.com

Prethodni tekstGrejni kablovi za zaštitu podova hladnjača
Sledeći tekstVodorazredivi zaštitni i dekorativni lakovi za parket i brodski pod