Za one koji prate trendove: Luksuzne kade od kamena (FOTO)

Idealno kupatilo odiše svežinom, elegancijom i udobnošću. Klasična sanitarija ostala je u senci luksuznih i modernih dizajn rešenja i sve se podređuje uživanju i komforu, a najveće uživanje koje možete priuštiti sebi i svom telu jeste dug boravak u toploj kupki i udobnoj kadi. 

Upotreba kamena, bezvremenskog materijala, nikada neće izaći iz mode, i gde god ga koristite, uvek je izgleda moderno, funkcionalan je, praktičan, privlačan i izuzetno izdržljiv. Kamene pločice i kamen mogu se koristiti za uređenje kako enterijera tako i eksterijera – za oblaganje zidova, podova, plafona…, kao i izradu kada koje nikog neće ostaviti ravnodušnim. Kade izrađene od kamena su za one koje prate poslednje trendove.

Kamene kade najčešće se izrađuju u okruglom i ovalnom obliku, ali postoje i one pravougaonog i potpuno četvrtastog oblika savršene za industrijske, minimalističke i ultra-moderne prostore

Kamena kada
Kamene kade podebljanih ivica, isklesane u jednom komadu, sasvim sigurno će privući pažnju i ostaviti snažan utisak

Kade isklesane u jednom komadu imaju neravne ivice, upečatljiv nepravilni oblik i linije, pomoću kojih ćete u svom prostoru izvesti hrabre poteze. Kada su u pitanju nijanse, pored tamnog kamena, neutralne i nežne boje imaju sve veću popularnost jer su prirodna i neutralna kupatila sada u trendu.