Višenamenski sportski podovi po Vašoj meri

Sam naziv “višenamenski” daje podu ozbiljan zadatak koji mora ispuniti da bi zadovoljio potrebe korisnika. Od njega se očekuje da ispuni niz uslova. Zatvoreni podovi nude optimalnu funkcionalnost, trajnost i otpornost. Takođe, mogu da podnesu i kratkoročne nadogradnje bez ikakvih oštećenja.

Realnost je takva, da većina sportova zahteva deljenje jednog prostora. Višenamenski sportski podovi su pogodni za međunarodna takmičenja i kulturne manifestacije, kao i za sportove i treninge u školama. Ovi drveni sistemi se prilagođavaju i najzahtevnijim sportovima, nudeći trajnost i bezbednost bez narušavanja performansi.

Sportski podovi za prostore na otvorenom

Sportski podovi su idealni za sve vrste sportskih aktivnosti, kako unutarašnjih, tako i spoljašnjih, za privremena ili trajna igrališta. Perforirane površine pločica odvode vodu tokom kiše, lako se čiste i pružaju maksimalnu sigurnost u svakom sportu.

Sportski podovi za zatvorene prostore

Površina podloge sportskih podova u zatvorenim prostorima potpuno je glatka, nudi mekoću i udobnost.

Prednosti

Gornji sloj podne površine idealan je u ravnoj, mehurastoj strukturi, smanjuje površinski kontakt sa đonom obuće, podstiče balans između klizanja i trenja čime se umanjuje proklizavanje.

„GlassFloor“ LED pod

„GlassFloor” je pod koji koristi LED diode za prikazivanje oznaka i linija terena u različitim sportovima a koje se menjaju jednostavnim pritiskom na dugme. Aluminijumski okvir podržava staklenu površinu ispod koje su smeštene LED diode. Da bi se dočarao osećaj drvenog poda, površina je pokrivena keramičkim tačkama, a specifična grafika raspršuje LED svetlo kako bi se smanjio eventualni odsjaj koji može da zasmeta sportistima.