Ulepšajte izgled vaše sobe sa tepihom

Tepisi mogu biti odraz mode.Tepisi mogu dodati na toploti, srdačnosti i mogu pridoneti bogatstvu enterijera. Jednostavno upotpunite vaš dekor tepisima sa malo pažnje  i time će te dobiti središte vašeg doma. Vuneni i tradicionalni svileni tepisi su i dalja omiljeni, iako se trendovi uvek okreću savremenom i modernom izgledu. Svako najvažnije je da izaberete tepih koji najviše odgovara vašem dekoru.

Nameštaj i kolorit morate imati u vidu kada želite da odaberete tepih za vaš prostor. Sive i braon boje se preferiraju. Smatra se da se tamni ili šareni tepisi lakše održavaju od svetlih. Kako se dnevna soba i trpezarija najčešće koriste i kako nisu privatne sobe, održavanje tepiha može biti veliki posao. Složen i delikatan dizajn, kao i  tekstura tepiha može biti dobar izbor,  jer lako sakriva prašinu i otiske.

Za spavaće sobe je bolji izbor prostirka jer u ovom prostoru želite mekoću i udobnost. Prostirka je mali tepih, i suprotno od njega ne prostire se od zida do zida. To će vam dati maksimalnu udobnost da bosi koračate u spavaćoj sobi.