Savršena ponuda za oglašavanje u časopisu i na portalu podovi.org

OGLAŠAVANJEM U ČASOPISU „PODOVI-Hidroizolacija&Termoizolacija“ I NA PORTALU www.podovi.org OBEZBEĐUJETE KVALITETNU MEDIJSKU PODRŠKU u svim poslovnim aktivnostima vaše kompanije i dopirete do ciljne grupe koja je pažljivo birana. Takođe, časopis predstavlja specifičnu i stručnu dopunu propagandnom materijalu vaše kompanije.

Katalog

Katalog vaše kompanije je postavljen na našu internet stranicu, tako da posetioci mogu da ga prelistaju i steknu bolji uvid u vaše proizvode i usluge, čak i sa svojih mobilnih telefona.

Poslovni adresar

Profil vaše kompanije je na našoj internet stranici. Kompanija ima svoju stranicu koja sadrži kontakt informacije, detaljan opis firme, fotografije, video klipove, google mapu, ključne reči sa backlinkovima prema vašem site-u…

Poslovni adresar www.podovi.org
Poslovni adresar www.podovi.org

Klikom na ovaj link možete započeti upis u poslovni adresar

Newsletter

Usluga slanja vašeg personalizovanog newslettera na našu bazu email adresa od preko 25.000 upisanih fizičkih i pravnih lica. Baza se redovno ažurira i dopunjuje novim interesnim grupama.

Stručni PROMO tekstovi

Redovno objavljujemo vaše PROMO tekstove sa najnovijim informacijama i fotografijama. Svaki post sadrži vaše kontakt informacije sa linkovima ka vašem website-u.

Časopis „Podovi“

Svako izdanje časopisa postavljamo na naš website, kako bi posetioci mogli i online da prelistaju i pročitaju najnovije tekstove iz ove struke. Časopis Podovi povezuje arhitekte, projektne biroe, građevinske kompanije, investitore i eksperte. I zbog toga je najbolje mesto za promociju vašeg proizvoda ili usluge. Časopis izlazi četiri puta godišnje. Nadamo se da ćete nas i vi prepoznati kao idealnu medijsku platformu, kako to u kontinuitetu čini već preko 40 kompanija iz struke.

Časopis PODOVI, avgust 2017 broj 36
Časopis PODOVI, avgust 2017 broj 36

Novo izdanje časopisa možete pročitati klikom na link

Branding

Najbolji efekat ćete ostaviti postavljanjem vašeg brandinga na naš website. Sidebar je dostupan za vaš oglas sa linkom ka vašem website-u. Dimenzije brendinga su 770x1000px. Website branding može biti animacioni, kao i svi naše baneri.

Banner

Banner vaše kompanije na našoj internet stranici sa preko 2.500 poseta dnevno. 85% posetioca našeg websajta dolazi preko Google pretraživača ukucavanjem ključnih reči iz struke.

Banner 300x250px

Veliki banner na početnoj stranici koji se vidi na svim stranicama našeg websajta. Dodatne promotivne usluge se odobravaju uz banner, kontaktirajte nas radi zvanične ponude.

Banner 145x145px

Mali banner na početnoj stranici koji se vidi na svim stranicama našeg websajta. Dodatne promotivne usluge se odobravaju uz banner, kontaktirajte nas radi zvanične ponude.

Banner “Sponzor kategorije”

Banner dimenzije 650x12px, sponzor kategorije, koji se prikazuje u određenoj kategoriji glavnog menija po vašem izboru i svim tekstovima iz pripadajuće kategorije.

Jedini smo specijalizovani časopis i portal u regionu koji se bavi isključivo podovima na jedan ozbiljan i profesionalan način i to je ono što nas izdvaja od drugih.

Marketing Press logo

Agencija Marketing Press
Filipa Višnjića 17a, 21000 Novi Sad, Srbija
Tel.: +381 21 6333 824
Mob: +381 64 6462 980
redakcija@podovi.org

Prethodni tekstListva Attractive Wood- Primena sibirskog ariša
Sledeći tekstLinoleum kao prirodan i zdrav izbor