Salon kupatila: Šta sve možete pronaći u njemu?

Ako želite da opremite svoje kupatilo na jednom mestu onda su saloni kupatila pravo mesto za vas, jer ćete tu naći sve što vam je potrebno, čak i ono što ste možda zaboravili. Današnji salon kupatila odlikuje kvalitetno i savremeno obučeno rukovodstvo i prodajno osoblje sa visokim stepenom stručnosti i uslužnosti, ali i sa širokom ponudom različitih stvari potrebnih svakom kupatilu. Evo šta su nam rekli iz salona kupatila Nantes, kako birati sanitariju i kupatilsku galanteriju.

KUPATILSKI NAMEŠTAJ

Odabir kupatilskog nameštaja za vaše kupatilo možete vršiti po više kriterijuma u koji spadaju materijal od kojeg su napravljeni, od širene i visine elemenata, načina zatvaranja fioka/ vrata, način montiranja, boje i brenda. Salon kupatila nudi vam mogućnost da ove elemente vidite uklopljene u ambijente zajedno sa pločicama i drugim dodacima. U kupatilski nameštaj spadaju ormarić i vertikale za kupatilo, zatim i ogledala sa ormarićem, ormarići sa umivaonikom ili oni ormarići sa policama za lavabo, ali i viseći elementi i gornji delovi i drugo.

Dakle, bilo da tražite idealan komad kupatilskog nameštaja za skladištenje vaših toaletnih potrepština ili jednostavnog uklanjanja nereda sa vidljivih površina, kvalitetan i širok asortiman nameštaja koji vam nude salon kupatila pomoći će vam da oplemenite vaš prostor i da on uvek izgleda uredno, ili skladišteno sa stilom.

KADE I TUŠ KABINE

Ovo je mesto gde ćete moći da nađete veliki izbor tuš kabina i kada domaćih i stranih proizvođača, različitih dimenzija i materijala i boja u velikom rasponu cena kako biste uklopili najiedalnije za vaše potrebe i vaš budžet.

Pored odabira glavnih elemenata poput kade i tuš kabine, u salonima kupatila možete birati i obloge za kade, tuš paravane, vratanca za kadu, točkiće za tuš kabine i ostalo. Ono što vam je sigurno važno prilikom odabira tuš kabina, kada i tuševa jeste da budu kvalitetni i efikasni u smislu da dobijate udobnu kupku uz uštedu vode i struje, a da bi se to postiglo treba pronaći tuš koji pravi dobru ravnotežu vodenog pritiska i potrošnje vode.

PODNE PLOČICE ZA KUPATILO

Kao i kod kupatilskog nameštaja, kada i tuš kabina isto je i sa podnim pločicama za vaše kupatilo koje u salonima kupatila možete da pogledate i opipate, da vidite njihovu strukturu i veličinu kao i uklopivost u ceo kupatilski ambijent. Ono što podne pločice razlikuje od zidnih pločica za kupatilo su upravo one karakteristike koje im daju veću otpornost na grebanje i habanje, a daje im veću čvrstinu i izdržljivost. Njihova glavna odlika je da prolaze kroz poseban proces ojačanja pre upotrebe. Pored odabira pločica za pod treba razmisliti i o dodatnim radovima u cilju zaštite poput završne obrade, poliranja. Zaista je velika ponuda pločica i sigurno je da ćete naći one koje će se idealno uklopiti u vašu ideju idealnog kupatila.

WC ŠOLJE

Priznaćete da vaše kupatilo neće biti potpuno bez wc šolje, glavne sanitarije opremanja kupatila. Zato je važno da odabir ovako važnih elemenata odradite ispravno, a veliki izbor možete naći upravo u salonima kupatila. Proizvođači sanitarija svakodnevno unapređuju svoje proizvode, izrađuju ih po najnovijim tehnologijama, te svaki od proizvoda ima po nekoliko serija, od onih bazičnih do krajnje luksuznih i zahtevnijih modela.

U salonima ćete naći one klasične podne wc šolje, zatim wc monoblokove koji su u kompletu sa vodokotlićem ali i konzolne wc šolje. Krajnja odluka je na vama, u zavisnosti od toga šta želite.

Prethodni tekstProdaja i ugradnja vinil podova
Sledeći tekstKupovina pločica za terasu može da počne!