REKLI SU O NAMA… Milena Marković iz kompanije Parketi Tomović: Sve pohvale za Vaš rad i trud

50 „Podova“ je iza nas, a ispred barem još 100! Naša redakcija namerava da nastavi započetu misiju. Naš tim je spreman da odgovori na moderne zahteve tržišta, spremni i posvećeni poslu koji volimo i to je naše najveća prednost u odnosu na neka druga izdanja.

Povodom našeg velikog jubileja, razgovarali smo i sa Milenom Marković iz kompanije Parketi Tomović

Već više od 12 godina imamo istu misiju, edukaciju i informisanje naših čitaoca. Kakvo je vaše iskustvo sa časopisom „PODOVI“ i redakcijom koja ponosno stoji i potpisuje svaki broj?

Vi ste sjajna ekipa i pravo je zadovoljstvo sarađivati sa Vama. Imamo divnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Trudimo se iz broja u broj da dotaknemo svaku grupu proizvoda koji imaju veze sa “PODOVIMA”. Šta mislite o stručnim tekstovima u našem časopisu?

Radeći tako odgovorno i predano ušli ste u srž podova i sve ono što čini jedan enterijer raskošnim, bogatim i lepim. Vaš časopis „PODOVI“ je časopis edukativnog karaktera, gde čitaoci mogu da nauče, da se informišu, dobiju ideju za uređenjem svog poda i prostora i gde pre svega mogu da nauče sve što im je potrebno da znaju o podu.

parket
Foto: Parketi Tomović, proizvodnja i ugradnja parketa

Koliko su vaši proizvodi evoluirali i napredovali u poslednjoj deceniji?

Potrudili smo se da ponudimo nešto novo, interesantno, i pre svega kvalitetno klijentima. Da budemo na usluzi za svaku nedoumicu. Stojimo na raspolaganju za svaki savet, sugestiju, pohvalu :-). E sada koliko smo u tome uspeli drugi će reći.

Naš je utisak da se u poslednjih nekoliko godina fokus stavlja na kvalitet. Da li smo u pravu?

Apsolutno ste u pravu! Klijenti se trude, pre svega da se dobro informišu a samim tim i da kupe proizvod koji će da ima trajnost i kvalitet.

parket
Foto: Parketi Tomović, proizvodnja i ugradnja parketa

Kako ste se izborili sa problemima izazvanim virusom COVID 19 u prošloj godini i šta očekujete od 2021. godine?

U 2021. očekujemo mnogo divnih objekata, divnih poslova, odličnu saradnju sa svim klijentima. Odlično zdravlje. Prošla godina je bila izazovna i teška baš zbog COVIDA ali mi se ne žalimo, dosta smo radili i nastavljamo tim tempom.

Prateći moderne trendove dva puta smo menjali format časopisa i sam dizajn. Znamo da je pored sadržaja važan i vizual samog izdanja. Sada je na pomolu i treći redizajn i novi format. Koliko časopis vizuelno ispunjava vaše kriterijume?

Sve pohvale za Vaš rad i trud. Časopis je savršen.
Šta je ono što biste promenili ili dodali u nekom od narednih brojeva?

Ne bih ja tu ništa menjala. Sam po sebi časopis je prilagodljiv za sve klijente. Odličan nivo informacija i sve je fotografijom dokumentovano! Sve pohvale.

parket
Foto: Parketi Tomović, proizvodnja i ugradnja parketa

Svaki časopis treba da prati i adekvatan portal. Naša web stranica www.podovi.org je jedna od najposećenijih u celom regionu. Kako vam se čini sadržaj i vizual iste?

Sama činjenica da je najposećeniji u regionu govori o tome koliko je dobar, odnosno odličan.

Spremamo 50-ti broj časopisa i nikada nismo odložili niti preskočili neki broj. Šta mislite zašto toliko dugo trajemo?

Pre svega imate cilj, kvalitet, odlične ideje, upornost i prilagodljivost tržištu.

Prethodni tekstDa li znate kako se ugrađuje završni poklopac na RECYFIX kanale? (VIDEO)
Sledeći tekstLAFARGE Inovacije za „zelenu gradnju”