REKLI SU O NAMA… Marko Mitić iz kompanije Arhibet: Srećan jubilej i uspešan pohod na jubilarni 100. broj

Radili smo sa brojnim brendovima, sa većinom njih rasli i razvijali se, a danas PODOVE podržava preko 35 klijenata i prisutni su u sva četiri izdanja godišnje i na našem portalu www.podovi.org.

Povodom našeg jubilarnog, 50. broja, razgovarali smo i sa Markom Mitićem, vlasnikom kompanije Arhibet doo sa kojom uspešno sarađujemo već godinama.

Već više od 12 godina imamo istu misiju, edukaciju i informisanje naših čitaoca. Kakvo je vaše iskustvo sa časopisom „PODOVI“ i redakcijom koja ponosno stoji i potpisuje svaki broj?

Veliki entuzijazam, posvećenost, vizija i upornost svih članova redakcije dovela je do velikog uspeha ovog časopisa. Lično sam presrećan zbog svih vas u redakciji, jer smo kao firme zajedno rasli i napredovali iz godine u godinu. Vremenom je naš poslovni odnos postao više prijateljski i obostrana podrška je stalno prisutna.

Trudimo se iz broja u broj da dotaknemo svaku grupu proizvoda koji imaju veze sa „PODOVIMA”. Šta mislite o stručnim tekstovima u našem časopisu?

Svi stručni tekstovi su profesionalno obrađeni i čitaocu daju puno interesantnih informacija.

Koliko su vaši proizvodi evoluirali i napredovali u poslednjoj deceniji?

Tehnologija napreduje u svim oblastima pa tako i u oblasti betonskih proizvoda. Arhibet pokušava da ide u korak sa svim novitetima i stalno unapređuje kvalitet i dizajn proizvoda.

Naš je utisak da se u poslednjih nekoliko godina fokus stavlja na kvalitet. Da li smo u pravu?

Naravno, kvalitet proizvoda i usluga je prioritet naše firme od samog osniva- nja. Trudimo se da koristeći najnovije tehnologije tržištu ponudimo prihvatljiv odnos po pitanju kvalitet-cena.

Foto: Arhibet / Linea model behaton ploče
Foto: Arhibet / Linea model behaton ploče

Kako ste se izborili sa problemima izazvanim virusom COVID 19 u prošloj godini i šta očekujete od 2021. godine?

Realno smo se susreli sa velikim izazovima i nezapamćenom situacijom. Pratili smo savete stručnjaka i oslonili se na ličnu odgovornost svih nas u firmi. Uspeli smo da završimo godinu pozitivno i preliminarno dogovorimo neke projekte za 2021. godinu. Nadam se da ćemo svi zajedno kao društvo izaći iz ove situacije bez velikih posledica.

Prateći moderne trendove dva puta smo menjali format časopisa i sam dizajn. Znamo da je pored sadržaja važan i vizual samog izdanja. Sada je na pomolu i treći redizajn i novi format. Koliko časopis vizuelno ispunjava vaše kriterijume?

Kao što sam već rekao, vaš tim jako dobro osluškuje zahteve tržišta i brzo se prilagođava. Isto tako pratite svetske trendove i rezultati su vidljivi, časopis „PODOVI“ izgleda „svetski“!

Arhibet behaton - Linea
Foto: Arhibet d.o.o., Linea

Svaki časopis treba da prati i adekvatan portal. Naša web stranica www.podovi.org je jedna od najposećenijih u celom regionu. Kako vam se čini sadržaj i vizual iste?

Portal je sadržajan i vizuelno pregledan. U potpunosti dopunjuje i podržava štampano izdanje.

Spremamo 50-ti broj časopisa i nikada nismo odložili niti preskočili neki broj. Šta mislite zašto toliko dugo trajemo?

Pa uobrazićete se od pohavala, ali kvalitetne ljude treba hvaliti. Entuzijazam, vizija i posvećenost koju poseduje gospodin Rađen i koju je prelio na sve članove tima nedvosmisleno daje odgovor zašto „PODOVI“ toliko traju. Iskoristio bih ovu priliku da svim sadašnjim i bivšim članovima redakcije čestitam jubilej i da vam poželim uspešan pohod na jubilarni 100. broj!