Sportski podovi TARAFLEX – Opremanje bez granica!

Musculus doo je firma sa tradicijom dugom preko 30 godina. Naš „core“ biznis je nabavka, prodaja i instalacija sportskih podova, sportske i fitness opreme kao i dečijih igrališta zajedno sa gumenom podlogom na istim.

PVC podovi su jedan veliki segment i deo u našem poslu. Podovi koje Musculus doo zastupa su francuskog proizvođača Gerflor, trenutno na tržištu jedini podovi koji poseduju AntiCovid sertifikate i oficijalni sportski podovi (Taraflex) za igranje najviših takmičenja u odbojci i rukometu. Visok kvalitet završne obrade omogućava jednostavno odrđavanje kao i zaštitu od prodiranja prljavštine i hemikalija u sam pod.

Sportski podovi – TARAFLEX

PVC podovi koji mogu „odgovoriti” potrebama profesionalnih sportista i ujedno biti dostupni i za školske sale, fitness studije, prostorije u kojima deca vežbaju itd. Podižući nivo u kvalitetu i performansi svojih proizvoda, Gerflor kao jedan od svetskih lidera u proizvodnji PVC podova, kreira i prilagođava svoje proizvode svakom korisniku. Tako u odnosu namene sportskog objekta kao i željenji kvalitet koji koristnicima želi da se pruži linija sportskih podova TARAFLEX ima prilagođen pod za svakoga (zavisno od debljine, slojeva, tehnologija izrade itd). Reference su nešto što ovaj pod stavlja u sami vrh, preko Olimpijskih igara kao zvaničan Sportski pod za odbojku, rukomet, stoni tenis i badminton – sa čijim federacijama i klubovima Musculus sarađuje. TARAFLEX je sertifikovan PVC pod od strane brojnih međunarodnih federacija i asocijacija i to FIBA, FIVB, ITF, IHF, ITTF itd.

Sportski podovi - TARAFLEX

Taraflex logo

Gerflor logo

Komercijalni podovi

Homogeni PVC podovi mogu imati široku primenu i ponuda istih zavisi pre svega od namene tj. da li se pod postavlja u bolnici, školskoj ustanovi, nekom industrijskom postrojenju, fabrici itd. Raznovrsna ponuda Gerflor PVC podova i kvalitet stavljaju ga u sam vrh proizvođača, kako u evropi, možemo slobodno reći i u svetu. PVC podovi koji sadrže manje krede što znatno poboljšava kvalitet. Tehnologija završne obrade daje dodatnu zaštitu da se fleke i mrlje ne zadržavaju na podu i olakšava čišćenje poda uz uštedu sredstava za čišćenje (Evercare tehnologija i Protecsol tehnologija). Takođe, treba napomenuti, jedini PVC pod na tržištu koji ima AntiCovid sertifikate!

LVT podovi

LVT podne obloge našle su široku primenu u komercijalnoj uoptrebi, njihova postavka u hotelima, kafićima, restoranima, kancelarije itd. Dizajn podova prirodnih materijala kao što je drvo i mnogi drugi, lakoća postavke kao i demontaže istog, velika izdržljivost površinskog sloja na ogrebotine, otpornost na različite temperature kao i kratkoročno izlaganje vodi jesu neke od prednosti ovog poda. Završni mat sloj daje mu dodatnu zaštitu od oštećenja.

musculus logo

MUSCULUS d.o.o.
Vojvode Stepe 346, Beograd, Srbija
T. +381 11 3098 234
F. +381 11 3980 316
office@musculus.rs
www.musculus.rs

Prethodni tekstREKLI SU O NAMA… Marko Mitić iz kompanije Arhibet: Srećan jubilej i uspešan pohod na jubilarni 100. broj
Sledeći tekstREKLI SU O NAMA… Aleksandar Luc iz kompanije L.A. Consult: Kvalitet je ono što traje