REHAU RENOVA podno grejanje – sistemsko rešenje za sanaciju

REHAU JE UVEO U SVOJ PORTFOLIO SISTEM CEVI ZA PODNO GREJANJE SA ČIČAK TRAKOM, A NA VODEĆEM SAJMU ZA INSTALACIONU TEHNIKU ISH U FRANKFURTU, PREZENTOVAN JE I INOVATIVNI SISTEM RENOVA.

Sistem se odlikuje prevashodno izuzetno malom visinom ugradnje od 21 mm.

Za objekte koji se renoviraju i gde uobičajeno postoji problem sa ugradnom visinom RENOVA predstavlja odlično tehničko rešenje za primenu podnog grejanja.

REHAU sistem podnog grejanja RENOVAKlasa opteretivosti je do 3 kN/m²

Nadsloj iznad cevi: c≥8 mm

Ukupna ugradna visina: H=21 mm

Perforirana podloga za Rehau cevi sa čičak trakom zajedno sa Rautherm Speed 10 mm cevima je prvi sistem na bazi čičak tehnologije za fiksiranje cevi.

Ugradnja je moguća na gotovo svaku podnu površinu. Zahvaljujući lepljivom sloju sa donje strane podloge moguće je polaganje na postojeći estrih, keramičke pločice ili drveni pod.

REHAU RENOVA podno grejanje
REHAU RENOVA podno grejanje

Inovativno rešenje sa podlogom koja na sebi ima perforaciju u određenom rasporedu omogućava da masa za nivelaciju ima direktan kontakt sa podlogom i time ostvaruje dobro fiksiranje. Brzosušeće smese za nivelaciju omogućavaju da površina bude prohodna već nakon 5 sati. Sistem je koncipiran tako da je izbegnuto formiranje pukotina u sloju.

REHAU RENOVA podno grejanje
REHAU RENOVA podno grejanje
REHAU RENOVA podno grejanje
REHAU RENOVA podno grejanje

U kombinaciji sa Knauf estrihom za nivelaciju N 440 visina nadsloja iznad cevi iznosi min 8 mm, što sa prečnikom cevi 10,1 mm i sistemskom podlogom Renova, daje ukupnu visinu od 21 mm.

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci,
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com