Poverenje, kvalitet i garancija

Nordwood je grčko-srpska kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom drvenih podnih obloga od egzota kao i domaćih vrsta egzotične građe. Kancelarije Nordwood-a se nalaze u Beogradu, Budvi i Bukureštu, što omogućava ovoj kompaniji da uspešno posluje na teritoriji Srbije, Crne Gore i Rumunije, dok je kompletna proizvodnja locirana u Grčkoj. Nordwood u Srbiji zastupa gospođa Slobodanka Jacić, a za direktora prodaje je imenovan gospodin Srđan Jakovljević.

U ponudi firme se nalazi veliki broj različitih podnih obloga, od egzotičnih pa do domaćih vrsta drveta., kao i drvna građa visokog kvaliteta koja se koristi za dalju proizvodnju, na primer, za izgradnju stepeništa, vrata, nameštaja i prozora. Nordwood u ponudi ima hdf parkete, što predstavlja novitet na našem tržištu.

To su parketi čija je površina prelepljena furnirom na hdf podlogu, pa opet na furnir. Ova vrsta parketa je izuzetnog kvaliteta i izdržljivosti sa veoma povoljnom cenom i garancijom od 15 godina. Takođe su u ponudi parketi od različitih vrsta drveta kao što su: tikovina, hrast, imbuja, jatoba, wenge, palisander i mnoge druge.

Kada je reč o ovoj vrsti podova Nordwood je jedan od lidera u proizvodnji i trgovini originalnog Teak Burma parketa i drugih vrsta kao što su: Iroko, Doussie, Merbau, Ipe, Wenge, Sapelli…

Pored podova za enterijere, kompanija Nordwood ima bogato iskustvo u radu sa dekingom, koji se koristi za bašte, bazene i drugu spoljašnu upotrebu, što prostoru daje prijatan prirodni izgled. Za deking se najviše koriste otpornije vrste drveta: Teak, Iroko, Ipe, Bangkirai i Grapa.

Svi proizvodi su lagerovani u Grčkoj, što omugućava da poručena roba stigne u najkraćem roku. U aprilu mesecu ove godine kompanija Nordwood je otvorila novi prodajni objekat Parket Studio U Beogradu u ulici Bulevar Kralja Aleksandra 320. U salonu je izložen veliki broj proizvoda ove kompanije, kao i parketi kooperativnih kompanija iz celog sveta.

NORDWOOD d.o.o.