Potpuno bela kupatila koja inspirišu (FOTO)

Bela je najpopularnija i bezvremenska boja za kupatilo, klasika koja nikad ne izlazi iz mode. Nemojte misliti da je bela dosadna – može biti upečatljiva, spokojna, prozračna, puna svetlosti i vrlo prijatna, a ne hladna kao što možda mislite. Pitate se kako da to postignete? Pogledajte u nastavku…

Odaberite svoj stil – minimalistički, moderni, savremeni, rustični ili bilo koji drugi koji vam se sviđa, ali ako idete prema potpuno belom prostoru, minimalistički i savremeni su najpopularniji stilovi jer vam omogućavaju da stvorite čist i oštar prostor. Zamislite kako da svoje bele kupatilo učinite privlačnim – već znate stil i boju, a sada je vreme da prostor učinite raznolikim. Koristite različite vrste pločica, koristite belo drvo i medijapan, ugradite beli beton, mermer, MDF, šperploču – igrajte se sa svime što imate pri ruci! Slavine biti metalne – mesing, zlato, bakar ili drugi, na primer, crni ili čak obojeni.

Ukoliko ste u fazi opremanja kupatila u novom stanu ili pak renovirate staro kupatilo, možda vam sine neka ideja kada pogledate fotografije iz galerije koje smo pripremili za vas.

Prethodni tekstSaveti za fino čišćenje i održavanje nameštaja
Sledeći tekstCementne ili anhidritne mase – Koje rešenje je tehnički ispravnije?