Ovi podovi ne smaraju!

MMF podovi olakšavaju održavanje higijene!

Višeslojni modularni podovi su laki za čišćenje i zbog toga su naročito pogodni za mnogobrojne porodice sa kućnim ljubimcima. Ljudima koji pate od alergija i kojima je dobra higijena od ključne važnosti za zdravlje, mogu takođe pronaći benefit u ovakvim proizvodima. Ovo je razlog primene ovakvih MMF podova u raznim ustanovama gde je higijena od ključne važnosti – bolnice, škole, vrtići i u raznim tipovima ordinacija.

Dom nije muzej, to je mesto puno života.

Bilo da je dečiji rođendan, veče uz prenose utakmica Lige Šampiona, uživanje u kuvanju ili jednostavno druženje sa prijateljima i komšijama, ovakvi podovi su idealni jer nikada nisu vidno prljavi. Pored toga, čist vazduh koji puštamo kroz prozor, unosi i finu prašinu i polen u naš dom i isti ostaje na tepisima, podovima i nameštaju, što čini ceo protestor prašnjavom sredinom. Kućni ljubimci takođe ostavljaju dlake i jako je teško očistiti baš sve u stanu i eliminisati baš svaku česticu ili mikroorganizme. Sve ovo pominjemo jer je prilikom odabira podova za naš dom, upravo održavanje jedan od glavnih problema.

i izuzetno laki za održavanje i čišćenje
Višeslojne podne obloge su izuzetno higijenske

Višeslojne podne obloge su izuzetno higijenske. Glatka, visokokvalitetna površina MMF podova štiti od grebanja i ne dozvoljava prašini da se zadržava na površini, a klik system omogućava dobro spajanje površina ovakvog poda. Zbog ove činjenice, Ovi moderni podovi nisu samo neodoljivi za oči i upotrebu, već su i izuzetno laki za održavanje i čišćenje. Korisno je dodati da ,prilikom kupovine čistača podova, mora da se void računa da voda u njima uvek bude čista. Samo mala količina vode je potrebna da bi se čišćenje ovakvih podova svelo na minimum.

Što se tiče zaštite životne sredine i o ovom, vrlo važnom aspektu se vodilo računa. Ovi podovi su napravljeni od razgradivog bio-materijala, tako da doprinose čuvanju naše sredine i nešto je bez čega se u budućnosti neće moći zamisiti proces stavljanja i pravljenja podova.

www.mmfa.eu