Orahov pod – Dašak posebnosti i dubine Vašeg doma

Kada pomislite na orah, verovatno vas to prvo asocira na hranu. Međutim, stablo oraha takođe daje i predivne drvene podove raskošne, tamne boje.

Bogata istorija ovog drveta počinje još od pre 7 000 godina p.n.e., kao najstarije sorte, ali i najranije pronađenih oraščastih plodova. Danas se njegovo stablo često koristi za izradu vrhunskog nameštaja, zidnih obloga, jedinstvenih predmeta (poput gitara) i podova.

Podovi od oraha
Duboke nijanse čvrstih i izdržljivih drvenih podova od orahovine / foto: Drvoprodex

Duboke nijanse čvrstih i izdržljivih drvenih podova od orahovine odišu osećajima topline i bezbrižnosti koji dočekuju i vas i goste u vašem domu. Orahov pod sa svojim specifičnim nijansama, a uz Drvoprodexov širok asortiman dimenzija i načina slaganja, lako je prilagoditi svojim dizajnerskim ciljevima i zasigurno dobiti kvalitet i dizajn prilagodljiv svakom vremenu.

Jednostavan je za održavanje, jer podrazumeva osnovnu negu kvalitetnim proizvodima za drvo, kao i sve ostale vrste podova, a svakodnevna higijena ne bi trebala oduzimati puno vremena.

Bilo da projektujete i gradite kuću od nule, renovirate sobu ili poslovni prostor, orahov pod je pametna investicija zbog koje nećete zažaliti.

Kao proizvođač podova sa tradicijom dugom 30 godina, izabrali smo i orah i hrast kao izuzetne materijale, koji se znatno razlikuju u izgledu. Stara poslovica kaže „lepota je u oku posmatrača“, tako je i prirodna lepota oraha ono što mnoge ljude privlači ovom elegantnom i sofisticiranom proizvodu.

www.drvoprodex.com

Karanovac 3 | 78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina | Republika Srpska

T. +387 (0) 51 427 465 | T. +387 (0) 51 427 485
T. +387 (0) 51 426 050 | F. +387 (0) 51 426 051

drvoprodex@blic.net
www.drvoprodex.com