Oduvek i zauvek GRAD(I)TI

Beogradski sajam će u periodu od 16. do 20. Aprila 2013. godine organizovati vodeći sajamski susret u građevinskoj industriji regiona jugoistočne Evrope – SEEBBE.

Ova manifestacija je mesto okupljanja profesionalaca iz građevinske industrije regiona. Učešće kompanija, koje u svom poslovanju imaju segment građevinarstva, na ovoj svojevrsnoj strukovnoj smotri postavlja se kao suštinsko i postaje stvar prestiža. Izlaganje na ovoj specijalizovanoj manifestaciji tradicionalni izlagači, kojih svake godine ima preko 80% od ukupnog broja izlagača, smatraju najekonomičnijim načinom da se susretnu sa starim, ali i potencijalnim kupcima za koje nisu znali. Beogradski sajam je veoma ponosan na ovaj svoj sajamski događaj.

Štand na beogradskom sajmu
39. Međunarodni Sajam građevinarstva SEEBBE

Sajam SEEBBE je izrastao, ne samo u najveću priredbu Beogradskog sajma, nego u najveći i najvažniji sajam građevinarstva u regionu, značajniji čak i od onih koje organizuju države iz regiona koje su članice Evropske Unije. Broj prijavljenih izlagača je do ovog trenutka prešao šest stotina, od čega je trećina iz inostranstva. Interesantno je povećano interesovanje izlagača iz inostranstva. Osim već tradicionalnih nacionalnih izložbi Italije, Turske, Hrvatske, Mađarske i Slovenije, najavljene su izložbe Rumunije, Tajvana i, po prvi put, nastup nemačke pokrajine Hessen u hali 4.

Izlagači na beogradskom sajmu
39. Međunarodni Sajam građevinarstva SEEBBE

Najviše izlagača je prijavljeno iz segmenata: mašine za obradu profila za stolariju – profili za stolariju; vrata i prozori; kapije i ograde; okovi i bravarija za stolariju, roletne, trakaste zavese, venecijaneri; mašine za obradu stakla. Značajan segment čine proizvođači svih vrsta podnih i zidnih obloga, svih vrsta izolacija, keramike …

Očekuje se velika poseta stručnjaka iz okolnih zemalja. Profesionalci ovaj Sajam doživljavaju kao centralno mesto okupljanja građevinske struke i platformu za prezentaciju inovacija. Na ovoj prestižnoj manifestaciji se saznaju trendovi na tržištu, upoznavaju se novi proizvodi, postupci i procesi bez kojih nema jačanja konkurentnosti i produktivnosti.

Beogradski Sajam 2013
39. Međunarodni Sajam građevinarstva SEEBBE

Najavljena građevinska investiciona ulaganja u Srbiju u 2013-oj godini, samo će upotpuniti ovo interesovanje, u čemu se ova manifestacija pokazuje kao značajno mesto za odabir poslovnih partnera u ovim poslovima. U tim interaktivnim odnosima između izlagača i posetilaca, u dijalogu stručnjaka, nastaju ideje za inovacije i zbog toga je Sajam SEEBBE mesto susreta pokretača koji vuku napred celokupnu građevinsku delatnost. Sagradite svoj poslovni uspeh na sajmu građevinarstva od 16. do 20. aprila.

SEEBBE Beogradski sajam

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 899
T. +381 11 2655 248
E. seebbe@sajam.rs
W. www.sajamgradjevine.rs