XL kolekcije dizajnom imitiraju prirodne materijale

Balkania Ceramics je mlada i dinamična firma koja se bavi uvozom i distribucijom španskih kolekcija keramičkih pločica. Sa ciljem da klijentima ponudi proizvode koji su visokog kvaliteta i po poslednjim svetskim trendovima u dizajnu enterijera, Balkania Ceramics uvozi isključivo prvu klasu keramičkih pločica, proizvedenih u renomiranim španskim fabrikama. Sa desetinama kompletnih kolekcija pločica na zalihama, u mogućnosti je da svojim profesionalnim kupcima širom Srbije isporuči robu za manje od 72 časa.

XL kolekcija keramičkih pločica imitacija kamena
Toga Grey 120×120 cm / foto: Balkania Ceramics

Za sezonu 2021, pripremili smo preko 40 novih kolekcija među kojima je i nekoliko novih formata, kao što su pločice dimenzija 80×160 cm, 120×120 cm i 120×260 cm.

XL kolekcije možete koristiti za razne aplikacije, kao što su – pokrivanje površina zidova, podova, fasada, kuhinjskih radnih ploča, frontova nameštaja, vrata, stolova. Sve pločice su granitne i samim tim pogodne i za spoljnu upotrebu. Visoka otpornost, niska masa i jednostavna montaža i održavanje, čine ih idealnim materijalom za fasade.

XL kolekcija keramičkih pločica imitacija kamena
Classic Cream Natural 120×120 cm / foto: Balkania Ceramics

Sve XL kolekcije dizajnom imitiraju prirodne materijale, kamen i mermer. Kolekcije 120×120 cm sa svojim minimalističkim dizajnom savršeno upotpunjuju svaki prostor, dok kolekcije 80×160 cm i 120×260 cm odišu luksuznim i autentičnim dizajnom mermera, te kreiraju sofisticirane ambijente.

XL kolekcija keramičkih pločica imitacija mermera
Vestige Pulido 120×260 cm / foto: Balkania Ceramics

Pločice formata 120×260 cm su izrađene Continua+ metodom, koja obezbeđuje manju debljinu, a veću fleksibilnost i izdržljivost pločice. Ove pločice su u visokom sjaju, polirane. Continua+ metoda izrade omogućava proizvođaču praktično bezbroj mogućnosti dimenzionisanja pločica po zahtevu klijenta.

Balkania Ceramics logo

Balkania Ceramics d.o.o.
Pančevački put 148,
11060 Beograd-Palilula
T. +381 11 332 70 33
www.balkaniaceramics.com

Prethodni tekstLoba premazi i lakovi na vodenoj bazi
Sledeći tekstKoji su nedostaci podova od plute?