Najava tema i predavača – Sfera 2021: „Tehnologija betona”

U Sarajevu se organizuje Međunarodna naučno-stručna konferencija Sfera 2021: „Tehnologija betona”

Konferencija Sfera 2021: „Tehnologija betona” održaće se 2. i 3.11.2021 godine u Sarajevu, Hotel Hills. Konferencija će okupiti regionalne predavače i stručnjake koji će govoriti o različitim tematskim jedinicama koje će se obrađivati. Teme su: Tehnologija betona, Beton u niskogradnji, BIM – Beton u savremenom projektovanju konstrukcija, Beton u arhitekturi, Specijalne vrste betona, te Prefabrikovani AB elementi.

Predavače pogledajte na linku.

Na konferenciji se iznose regulative i standardi u oblasti tehnologije betona, prezentuju dosadašnja iskustva u procesu izgradnje objekata, te preispituju naučna, i tehnološka dostignuća kao i profesionalna opredeljenja u kontekstu proizvodnje i primjene materijala za spravljanje betona, njihove prednosti i uslovi za primenu kao i mogućnosti za poboljšanjem. Cilj diskusije jeste razmena znanja i iskustva u različitim oblastima inženjerstva, kao i otvaranje mogućnosti uspostavljanja međunarodne i domaće saradnje.

Naučno-stručna konferencija SFERA 2021: „Tehnologija betona”
Naučno-stručna konferencija SFERA 2021: „Tehnologija betona”

Sponzori konferencije su: Tvornica cementa Kakanj, Penetron, Sika, Širbegović Inženjering, Xypex i Pinky s.

Partneri, izlagači i prijatelji: Fabrika cementa Lukavac, TKK, Almy, BT3, Transportbeton, Nexe, Hering, Bossin, Baldinistudio, Mapei, Ro tehnologija, Tehna, Put inženjering, Binis beton, Doka, Simprolit, Teknoxgroup, Solidian, Inžinjering1, Terakop, Duly i Peri.

Registracija

Konferencija će se održati u skladu sa epidemiološkim merama koje su na snazi, ulaz je besplatan, a možete prijaviti putem linka.

Konferencija na jednom mestu okuplja struku i nauku, izlagače i predavače s područja regije, te nudi učesnicima mogućnost direktne komunikacije, uspostavljanja saradnje, te razmenu znanja i iskustva, što je i krajnji cilj konferencije.

Organizator je kompanija Sfera d.o.o. Mostar u saradnji sa Građevinskim fakultetom Sarajevo, Arhitektonsko građevinsko geodetskim fakultetom Banjaluka, te Institutom IGH iz Zagreba.

B2B Časopis PODOVI je i ove godine medijski sponzor konferencije. U narednom periodu ćemo objavljivati više informacija o konferenciji, pratite nas i na IG stranici gradjevinski_casopisi

SFERA-logo

Sfera d.o.o. Mostar
Čevrina 9a, Mostar 88000
+387 36 578 259
marketing@sfera.ba
2021beton.sfera.ba