Magični i neponovljivi podovi iz Magic floor-a

Magic Floor je uveliko postao sinonim za kvalitet i trajnost. Dok su naši konačni proizvodi ogledalo najviših standarda i inovacija, lepota naših podova prvenstveno se oslikava u jedinstvenoj strukturi drveta, koje u sebi čuva utkanu samu srž prirode.

Svi naši proizvodi napravljeni su sa puno pažnje i iz obnovljivih resursa. Naša visoka svest o zaštiti prirodne sredine i ekologije, obuhvata sve faze proizvodnje, koje pomno nadgledamo i kontrolišemo svaki njen korak.

Rubio Monocoat ulja
Magic Floor d.o.o.

Na samom početku biramo drvo koje je izuzetno otpotno i trajno, drvo sa nasledstvom i istorijom, koje ugrađujemo u budućnost. Zbog toga se prvenstveno opredeljujemo za Evropski hrast. Koristimo hrast iz Srbije i Hrvatske, koji je nadaleko poznat po svojoj otpornosti, dugovečnosti a posebno po boji i teksturi. Dodatnu stabilnost podu daje vlagootporni brezov šper. Dobijen proizvod se zatim ulji i štiti Rubio Monocoat uljima. Rubio Monocoat ulja su ekološka ulja, zasnovana na revoluciinarnoj tehnologiji, koja boje i štite vaše drvo u samo jednom sloju.

Drvo koje je izuzetno otpotno i trajno
Magic Floor d.o.o. – Reale

Naši podovi su raznovrsni po dizajnu, teksturi i sa širokim spektrom boja, ali na kraju mi u potpunosti prepuštamo našim klijentima, da sami osmisle konačni izgled svog poda.

Vodeći se njihovim idejama i željama mi ga zatim pravimo, prilagođavamo i servisiramo.

Proizvodi Magic Floor-a
Magic Floor d.o.o. – Old World Fayet

Proizvodi Magic Floora, nalaze se u velikom broju poslovnih i privatnih objekata širom Balkana. Prepoznajući naš vrhunski kvalitet i originalost, za nas se odlučuju kako investitori, tako i hoteli, SPA centri, restorani, odmaraišta, ali svakako i vlasnici privatnih stanova i kuća.

Bilo da se radi o podnim ili zidnim oblogama, fasadama ili dekingu, Magic Floor stvara ambijente, koji zadovoljavaju zahteve svakog klijenta, oživljavajući njihovu jedinstvenu estetiku i stil života.

Vrhunski kvalitet i originalost drvenih podnih obloga
Magic Floor d.o.o. – Tudor

Uz naše proizvode i Rubio ulja, samo ste na korak od stvarnog užitka. I zato, poverite nam svoj san o idealnom životnom prostoru, a mi ćemo ga deo, po deo za vas izraditi. Utiskujući u svaki njegov kut, svaki njegov spoj ili krivinu, vaše omiljene boje i oblike, oživećemo snove i stvoriti vaš idealan dom. Dom koji koji će živeti i stariti sa vama, onako kako to vaše ulaganje i zaslužuje – elegantno i polako.

Drvo koje je izuzetno otpotno i trajno
Magic Floor d.o.o. – Curupixia

www.magicfloor.rsMAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
tel.: +381 11 26 64 884 • +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rswww.magicfloor.rs