Arhitektura Kompanija Belgrade Waterfront nagrađena drugu godinu za redom

Kompanija Belgrade Waterfront nagrađena drugu godinu za redom

Belgrade Waterfront osvojio nagradu

Kompanija Belgrade Waterfront je već drugu godinu za redom osvojila prestižnu međunarodnu nagradu European Property Award i to u kategoriji „Najbolji projekat mešovite namene“.

Svečana ceremonija održana je u Londonu, a dobijanjem ovog priznanja, projekat je direktno nominovan za nagradu International Property Award, za koju će se dalje takmičiti u konkurenciji sa nagrađenim projektima iz drugih regiona širom sveta.

Inače, nezavisni žiri od 80 stručnjaka iz oblasti nekretnina, prijavljene projekte ocenjivao je na osnovu dizajna, kvaliteta, usluga, inovacija, originalnosti i održivosti, a nominovani su bili najbolji evropski projekti u oblasti nekretnina.

Osim nagrade u kategoriji „Najbolji projekat mešovite namene“, kompanija Belgrade Waterfront prepoznata je po kvalitetu svog vebsajta, kao i stambene višespratnice BW Vista, za šta je takođe dobila priznanja. Ova stambena zgrada, kao i zgrada BW Parkview, nedavno je dočekala stanare, te je u okviru projekta do sada useljeno više od 750 stanova.

European Property Awards deo je International Property Awards i predstavlja prestižnu nagradu koja se dodeljuje za vrhunska dostignuća kompanijama u industriji nekretnina.

Prethodni tekstSajam nameštaja u Beogradu – utisci posetilaca
Sledeći tekst„Drvoprodex“ na sajmu „Domotex 2020“ uz podršku USAID WHAM projekta