Kompanija Belgrade Waterfront nagrađena drugu godinu za redom

Kompanija Belgrade Waterfront je već drugu godinu za redom osvojila prestižnu međunarodnu nagradu European Property Award i to u kategoriji „Najbolji projekat mešovite namene“.

Svečana ceremonija održana je u Londonu, a dobijanjem ovog priznanja, projekat je direktno nominovan za nagradu International Property Award, za koju će se dalje takmičiti u konkurenciji sa nagrađenim projektima iz drugih regiona širom sveta.

Inače, nezavisni žiri od 80 stručnjaka iz oblasti nekretnina, prijavljene projekte ocenjivao je na osnovu dizajna, kvaliteta, usluga, inovacija, originalnosti i održivosti, a nominovani su bili najbolji evropski projekti u oblasti nekretnina.

Osim nagrade u kategoriji „Najbolji projekat mešovite namene“, kompanija Belgrade Waterfront prepoznata je po kvalitetu svog vebsajta, kao i stambene višespratnice BW Vista, za šta je takođe dobila priznanja. Ova stambena zgrada, kao i zgrada BW Parkview, nedavno je dočekala stanare, te je u okviru projekta do sada useljeno više od 750 stanova.

European Property Awards deo je International Property Awards i predstavlja prestižnu nagradu koja se dodeljuje za vrhunska dostignuća kompanijama u industriji nekretnina.

Prethodni tekstSajam nameštaja u Beogradu – utisci posetilaca
Sledeći tekst„Drvoprodex“ na sajmu „Domotex 2020“ uz podršku USAID WHAM projekta