Pikseli na zidovima vašeg kupatila

Kreiranje luksuznog osećaja u malom kupatilu pomoću mozaika pločica je prava umetnost. Manja kupatila i nameštaj, zajedno sa pametnom upotrebom ogledala, stvoriće iluziju dodatnog prostora. Ukoliko želite da dodate mozaik pločice u kupatilu, treba da uzmete u obzir veličinu i oblik pločica. Mozaik pločice dolaze u različitim veličinama, oblicima i bojama za sve vaše potrebe ukrašavanja. Upotrebite svoju maštu prilikom projektovanja vašeg kupatila u mozaik pločicama. Možete koristiti mozaik pločica na skoro svim površinama vašeg kupatila.

Trend pločica

Trendovi pločica u poslednje vreme i enterijer mogu da naprave zajedno onaj pravi efekat. Pred vama je razrađeni dizajn sa nekoliko iznenađujućih elemenata gde ništa nije prepušteno slučaju: Umesto da se ponovo oživeti prošlost pomoću crno-belih porcelanskih pločica, stvoren je obrazac staklenog mozaika koji je zaista neočekivan. Započeto je sa zadnjeg zida kod tuša, gde je crtež inspiracija francuskog stepeništa. Uzimajući tu ideju korak dalje, odrađen je Ticker Tape efekat ponavljanjem poruke napisane u pikselima. Naročito je dopadljiva ova poruka i činjenica da su podne pločice posebno odabrane da bi se stvorio osećaj pokreta.

Svi znamo da se sa mozaikom od pločica stvara veoma lep dizajn zida u kupatilima i kuhinjama. Iako obično samo jednostavni obrasci dolaze na umu, De Meza u kombinaciji sa arhitekturom i enterijerom stvaraju više zanimljiv dizajn kupatila za 2010.godinu. Mozaik zidovi od crno-belih pločica više liče na umetničko delo nego na jednostavni obrazac. U cilju stvaranja ovog zaista komplikovanog obrasca nastali su i tzv. listovi sa pločicama koje su se pokazae mnogo jednostavnijima za ugradnju kasnije.

Postoje razlozi zašto ljudi vole da se postavljaju mozaik pločice kao dekoraciju u kupatilu. Prvo, zato što predstavljaju modernu umetnost koja podržava modernu temu vašeg kupatila. Kao rezultat, dizajneri su dobili moderan dizajn koji živi u tradicionalnom enterijeru i okruženju.