Kada se lavabo izrađuje prema vašim željama!

Decorativa Ceramica izrađuje umivaonike od keramike po želji klijenta, od uzimanja mera u prostoru, izrade pa do ugradnje od keramike koju nam dostavi klijent, ili pak od naše keramike velikih formata italijanskog brenda Laminam.

Lavabo u kupatilu od keramičkih pločica
Lavabo u kupatilu od keramičkih pločica / foto: Decorativa Ceramica d.o.o.

Umivaonici se rade po principu sečenja i gerovanja na CNC waterjet mašini. Tehnologija sečenja vodenim mlazom pod velikim pritiskom je jedna od novijih tehnologija na tržištu i predstavlja optimalnu varijantu u procesu sečenja široke lepeze materijala. Sečenjem vodenim mlazom dobijamo brzinu, preciznost i kvalitet u isto vreme. Sklapanje isečenih elemenata vrši se lepljenjem pomoću dvokomponentnog epoksidnog lepka i finalne obrade ivica, gde se u potpunosti izbegava upotreba silikona koji vremenom mogu da popuste te dovode u rizik da umivaonici procure.

Keramički umivaonik
Keramički umivaonik / foto: Decorativa Ceramica

Prednosti pravljenja lavaboa od keramike po meri:

Prilagođenost: Pravljenjem lavaboa od keramike prema meri možete dobiti lavabo koji savršeno odgovara vašem prostoru, bez potrebe za kompromisima u pogledu veličine, oblika ili dizajna.

Originalnost: Lavabo od keramike prema meri može biti jedinstvenog dizajna, što Vam daje mogućnost da izrazite svoju kreativnost i stvorite nešto potpuno originalno.

Kvalitet: Kada se lavabo izrađuje prema vašim specifikacijama, može se koristiti visokokvalitetna keramika, što rezultira dugotrajnim proizvodom visokog kvaliteta.

Beli keramički umivaonik
Beli keramički umivaonik / foto: Decorativa Ceramica

Estetika: Lavabo od keramike prema meri može se dizajnirati tako da odgovara stilu vašeg kupatila, a istovremeno pruža funkcionalnost koja odgovara vašim potrebama.

Higijena: Keramički lavaboi se lako održavaju i čiste, što je posebno važno u kupatilu, gde su izraženi problemi s pojavom bakterija i nečistoće.

Dodatni elementi: Pravljenjem lavaboa od keramike prema meri možete dodati dodatne elemente poput ugrađene police, dozatora za sapun ili čak ugrađenog osvetljenja, što vašem kupatilu daje funkcionalnost i stil.

Decorativa Ceramica logo

DECORATIVA CERAMICA
Futoški Put 10, 21000 Novi Sad
M. +381 69 454 3160
T. +381 21 232 0733
info@decorativa.rs
www.decorativa.rs

Prethodni tekstReč urednika: Novo izdanje časopisa „Podovi“!
Sledeći tekstReč stručnjaka: Pravilna ugradnja parketa je uvek imperativ