Izaberite svoj stil sa Balkania Ceramics

Raznolikost rešenja koja su danas dostupna za projektovanje, uređenje i opremanje kupatila može biti veoma zbunjujuće: međutim, važno je da počnete sa odabirom tema, da biste dobili jasnu opštu predstavu o rezultatu i stilu koji tražite.

Odabir boje kupatila je jedan od prvih koraka u procesu dizajna. Poslednjih nekoliko godina trendovi su se snažno fokusirali na boje, kako svetle, tako i delikatne u zavisnosti od ukusa. Čvrste boje, suptilne nijanse, nezasićene ili svetle nijanse, teksturirane ili sa 3D reljefnim šarama, obične pločice ili dekori. Boja može postati ključna karakteristika u šemi dizajna, koja se ponavlja na umivaonicima, tuš kadama, profilima tuš kabina, radnim pločama, radijatorima i dodacima za efekat totalnog izlgeda.

Balkania Ceramics u svom asortimanu ima novu kolekciju Lisbon, formata 30×75 cm, bela pasta. Savremena paleta koja prepliće peščane i kamene tonove sa bojama.

Ukoliko više volite enterijere sa delikatnim bojama i bez oštrih kontrasta, idealan izbor su nijanse bele. Savršene za svakoga ko traži minimalističko kupatilo ili kupatilo u industrijskom ili nordijskom savremenom stilu. Belo moderno kupatilo je jedan od omiljenih izbora: da bi se izbeglo preterano dosadan efekat, kombinacije različitih efekata materijala, veličina ili površinskih tekstura mogu se koristiti za dodavanje raznolikosti neutralnim oblogama.

Pogledajte kolekciju Blancos, formata 60×120 cm, bela pasta. Ekskluzivna grupa proizvoda od keramičkih pločica u mat završnoj obradi.

Blancos keramičke pločice za ređenje vašeg doma od Balkania Ceramics
foto: Balkania Ceramics d.o.o.

Za ljubitelje efekta drveta, keramičke pločice koje reprodukuju njegov taktilni izgled i šare vena idealan su način pomirenja estetike, toplone i udobnosti. Kolekcija Studio, formata 60×120 cm, bela pasta. Drvene trake su trendovski resurs u dizajnu enterijera. Ne samo za pokrivanje zidova, već i nameštaja. Vitkost letvica čini zidove vitkijim, unoseći toplinu u prostor, kao i eleganciju i stil.

Da li ste ikada razmišljali o pločicama za moderno kupatilo sa cvetnim motivima? Botanički uzorci su veoma u modu, kako na malim veličinama, tako i na velikim pločicama sa efektom keramičke tapete. Moguće je napraviti upečatljive zidove koji ističu prostor za tuširanje, samostojeću kadu ili kompoziciju kupatila.

Nova kolekcija Kenzo, formata 60×120 cm, bela pasta. Svaki komad odražava delikatnost i autentičnost papira, dodajući vašem prostoru suptilnu eleganciju i jedinstvenu vezu sa tradicionalnom teksturom. Tri veoma harmonična dekora koje će svaki prostor učiniti posebnim i prijatnijim.

Kenzo keramičke pločice za ređenje vašeg doma od Balkania Ceramics
foto: Balkania Ceramics d.o.o.

Balkania Ceramics logo

Balkania Ceramics d.o.o.
Pančevački put 148,
11060 Beograd-Palilula
T. +381 11 332 70 33
www.balkaniaceramics.com

Prethodni tekstNovo kupatilo – izazov vredan truda
Sledeći tekstTepisi – tradicionalna i moderna podna obloga