Idealno rešenje za uzdignute podove 100% Made in Italy

IMPERTEK PREDSTAVLJA
Unapređen Rail sistem

Kompanija Impertek, specijalizovana za distancere za uzdignute podove, sada
predstavlja integirsani sistem za uzdignute podove – rail sistem.

Rail sistem je modularni sistem koji se prilagođava bilo kojoj vrsti površine. Ovo jedinstveno rešenje pogodno je za postavljanje dekinga, keramike, kamena, velikih ploča, u bilo kojem obliku i formatu.

Podignuti podovi sa dekingom i keramikom na spoljnim površinama su se do danas radili sa mnogo drugačijim i kompleksnijim proizvodima. Čak i kod najkompletnijih sistema, instalacija sa gredama je bila nezamisliva za velike ili specifične formate. Ovaj modularni sistem, brz i lak za korišćenje, dozvoljava postavku deking dasaka ili dugačhih keramičkih ploča, specijalnih oblika i različitih obrada. Rail sistem je, takođe, idealan za velike kamene ploče. Predstavlja funkcionalno rešenje za sasvim drugačiji način polaganja uzdignutog poda, adaptira se bilo kom načinu montaže dozvoljavajući kvalitetan estetski rezultat koji je do sada bio nezamisliv sa velikim formatima keramike.

Aluminijumska lajsna, srce sistema Tile Rail, zahvaljujući svom posebnom obliku omogućava da se brzo prikači specijalna glava distancera iz bilo koje game distancera Impertek. Na glavi distancera gornja krilca imaju usečene tačke dozvoljavajući brzo skidanje prilikom instalacije.

Ove rail grede, odnosno aluminijumske lajsne svojim oblikom omogućavaju perfektno pričvršćivanje za distancere, odnosno za glavu distancera i stvaraju maksimalno stabilnu strukturu. I upravo je ovo jedna lagana struktura od aluminijuma, fleksibilna i prilagodljiva svim vrstama dekinga, keramike i kamena koji su prisutni na tržištu.

Od kada postoji ovaj rail sistem, gde glave distancera klize duž aluminijumske lajsne, dovoljno je odabrati omiljeni format i dizajn i u nekoliko koraka instalirati uzdignuti pod.

logo impertek

IMPERTEK Srl
Via Po 507, 30022 Ceggia-Venezia, Italy
T. +39 0421 322 525
www.impertek.com

Zastupnik za Srbiju – kancelarija:
Filipa Višnjića 17A, 21000 Novi Sad
gitadespotov@gmail.com

Prethodni tekstPostavljanje linoleuma i PVC podnih obloga
Sledeći tekstDrveni pod – idejno rešenje u pozorištima i operama