Gaudi By Ivanka proizvodi

Gaudi By Ivanka su podne i zidne obloge dizajnirane od strane poznatog katalonskog arhitekte Antonija Gaudija,a proizvedene od strane Ivanka visoke tehnologije betona. Osim visokog kvaliteta proizvodnje, Ivanka koristi i tradicionalne karakteristike materijala, kao i karakteristike Gaudijeve organske arhitekture na svojim pločicama različitih debljina i u raznim bojama.

Osobine materijala

Visoke performanse betona su: velika gustina ojačanih vlakana, vodootporna površina i otpornost na mrlje. Betonski proizvodi Ivanka su izuzetno otporni, pogodni za otvorene i zatvorene prostore, za domaću i javnu upotrebu. Starenje ovih proizvoda je prirodna i estetska karakteristika koja utiče na njihov izgled.

Detal betonske podne ili zidne obloge
Slika 2 – Detal betonske podne ili zidne obloge

Flaster obloge

Flaster su betonske podne i zidne obloge koje neguju tradicionalne motive. Ove pločice doaze u dve veličine i tri različite debljine, te se primenjuju za podove, zidove ili podove sa gustim saobraćajem. Savremena upotreba materijala, šroka paleta boja i varijacije malih i velikih modula daju beskrajne mogućnosti korisniku da stvori jedinstvenu površinu.

Flaster podne obloge
Slika 3 – Flaster podne obloge

Ivanka Flaster slavi individualnost, nudeći mogućnost potpunog prilagođavanja dizajna. Savršen su izbor za različite prostore.

Svaka pločica je napravljena od od betona ojačanih vlakana koji garantuje kvalitet, dugotrajnost i ukupni estetski doživljaj. Obojene su pigmentima, s toga njihova boja ostaje nepromenjena tokom vremena. Počice su otporne na zamrzavanje i habanje.

Dizajn Flaster podnih obloga
Sika 4 – Dizajn Flaster podnih obloga

Postoji i mogućnost kreiranja sopstvene šare na podu ili zidu unutar vašeg doma uz pomoć Ivanka Flaster Composer-a.

Sa ovim pločicama daćete novi pečat vašem životnom prostoru i učinićete ga na neobičniji način komfornim.

Prethodni tekstIzolacione ploče za podno grejanje Fragmat S – članica grupacije FRAGMAT
Sledeći tekstUniverzum – vrtić novog doba delo arhitekata Biljane Vukelić Mikić i Milice Vukelić