Dosledan kvalitet, od prve pločice

U prisustvu najviših zvaničnika bivše SFRJ, 29. novembra 1980. otvorena je fabrika Keramika Kanjiža. Prva proizvedena pločica bila je bež boje sa belim tufnama.
Zvala se Maya.
Od dana osnivanja do danas, brend Keramika Kanjiža podrazumeva kvalitet bez kompromisa, konstantno unapređenje proizvodnje, društvenu odgovornost i zaštitu životne sredine.

Square Affair, Keramika Kanjiža d.o.o. / serija MEMENTO
Foto: Square Affair, Keramika Kanjiža d.o.o. / serija MEMENTO

DRUŠTVENA ODGOVORNOST ULAGANJE U ZDRAVI RAZVOJ

Razvoj kompanije je kompletan kada podrazumeva i brigu o društvu. Tokom proteklih godina, opremili smo zdravstvene ustanove širom Srbije, uključujući i Hitnu pomoć Beograd. Donirali smo pločice brojnim obdaništima, kao i školi neformalnog obrazovanja OKCE u Novom Sadu. Razvili smo i program stručne prakse, u okviru kojeg studenti imaju priliku da stažiraju u sektoru komunikacija i steknu praktično iskustvo i prve reference važne za dalji profesionalni razvoj.

PROMOVIŠEMO TRADICIJU, KVALITET I HUMANOST

„Način na koji se bilo koji brend predstavlja svojim kupcima i javnosti umnogome zavisi od vrednosti koje neguje u svakom segmentu. Od svog osnivanja, naša kompanija trudila se da neguje dobre tradicije, ulaže u unapređenje kvaliteta i društvo u okviru kog se razvija.“ objašnjava Jovana Nikčević PR menadžer kompanije.

Square Affair, Keramika Kanjiža d.o.o. / serija CEMENT
Foto: Square Affair, Keramika Kanjiža d.o.o. / serija CEMENT

OBLAŽEMO PROSTOR IDEJAMA, SPOLJA I IZNUTRA

Fasadni program je razvijen zahvaljujući digitalizaciji proizvodne tehnologije. Kompanija je uspešno razvila i uvela na domaće tržište keramičke pločice sa dizajnom i teksturama prirodnih i građevinskih materijala. Ove pločice su proizvedene tehnologijom podnih pločica, i samim tim zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta kao što su minimalna moć upijanja vode i mrazootpornost, čineći ih idealnim materijalom za oblaganje spoljnih prostorija i fasada.

Pogledajte NOVI KATALOG kompanije Keramika Kanjiža i Square Affair pločica

 

www.keramikakanjiza.com

KERAMIKA KANJIŽA doo
Horgoški put BB, 24420 Kanjiža, Srbija
Tel: +381 (0) 24 874-211
E: kontakt@keramikakanjiza.com
W: www.keramikakanjiza.com
FB: Keramika Kanjiža

Prethodni tekstPredstavljamo građevinske kombi ploče na našem tržištu
Sledeći tekstIstorijski trenutak u 3D štampanju kuća- useljena prva porodica!