Da li znate sve o podovima? Imate koga da pitate – godišnja pretplata, časopis Podovi!

Da dobro ste čuli. Pred Vama se može naći časopis Podovi, koji čitaju jednako struka i ljudi koji žele da saznaju korisne informacije kada su podne obloge, hidroizolacija, termoizolacija i sve informacije vezane za podove, u pitanju. Redakcija časopis Podovi ima takvu uređivačku politiku da u svom časopisu pruža kvalitetne, stručne i informativne tekstove, kojima privlači sve čitaoce zainteresovane na ovu temu.

Složićete se da su podovi i podne obloge veoma bitna stavka u svakom prostoru. Podovi su deo enterijera, ali i eksterijera, koji se postavljaju sa ciljem da pruže ugodnu, sigurnu atmosferu na duge staze. Kako bi znali koji pod je najbolja opcija za vaš prostor, kako da zadovoljite funkcionalnost i estetiku, koji su aktuelni trendovi i kako da se po podu izdvojite, saznaćete u časopisu Podovi.

Sa druge strane, Podovi će vas upoznati sa aktuelnom ponudom, proizvođačima i brendovima, njihovim proizvodnim procesima, materijalima koje koriste, inovacijama i kako sve to utiče na krajnjeg korisnika. Takođe, Podovi će Vam još jednom potvrditi da nije samo dovoljno odlučiti se za kvalitetnu podnu oblogu. Jednako je važno da ona bude stručno i profesionalno postavljena, kako bi dala svoj maksimum.

Časopis Podovi odlično je štivo i kvalitetan izvor informacija izvođačima radova, arhitektama, dizajnerima enterijera, projektantima, investitorima, kojima su podne obloge značajan i bitan segment u poslovanju. Pored pružanja informacija, Podovi povezuju stručne ljude i javnost, upućuju jedne na druge i doprinose stvaranju kvalitetnih veza, kako za njih same tako i za korisnike.

Pitate se kako da dođete do ovog jedinstvenog časopisa, koji će doprineti da odgovore na neka bitna pitanja dobijete brzo i lako? Jednostavno je. Redakcija časopisa Podovi ima svoju kancelariju u Novom Sadu, ali i virtuelnu adresu, gde možete pronaći obilje informacija na temu podova. Kako biste bili u toku sa najnovijim informacijama, ponudama, trendovima i dešavanjima koji za temu imaju podne obloge, obezbedite svoj primerak. I to ne jedan, nego sva četiri na godišnjem nivou.

Časopis Podovi izlazi kvartalno. I to u februaru, maju, avgustu i novembru, sa najnovijim informacijama, savetima, dešavanjima i ponudama iz sveta podova. Da ne biste imali još jednu stavku u vašem kalendaru koju morate da pratite, kliknite ovde i pretplatite se na sva četiri godišnja izdanja. Već pri listanju prvog primerka, uverićete se koliko je to bila korisna investicija. Časopis se štampa na kvalitetnom papiru, formata tolikog da može stati u svaku torbu, a nije ga nezgodno i u rukama nositi. Sam dizajn, potvrdiće da ste se odlučili, ne samo za korisnu opciju sa oko 150 strana pravih informacija, podsetiće vas da je sticanje novih znanja ugodna i lepa opcija.

Za kraj, neka ovo bude početak jednog kvalitetnog ulaganja u prostor, kvalitetniji i ugodniji života, ali i ulaganja u nove kontakte i dobitne kombinacije. A kada dobro činimo, dobru se i nadamo. Nije li tako?